Η Υδρόγειος Ασφαλιστική στους διεθνείς αγώνες ορεινής ποδηλασίας

Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, που έχει καταστήσει τη Λέσβο έναν από τους σημαντικότερους προορισμούς της ορεινής ποδηλασίας διεθνώς, υποστήριξε για άλλη μια φορά η Υδρόγειος Ασφαλιστική, ως χρυσός χορηγός.

Το 7ο Lesvos – Molyvos Urban MTB πραγματοποιήθηκε από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου, με φόντο το υπέροχο φυσικό τοπίο της περιοχής του Μολύβου, εντάσσοντας στο τριήμερο πρόγραμμά του μία σειρά από συναρπαστικούς ποδηλατικούς αγώνες, με διεθνές και ελληνικό ενδιαφέρον.

Ή διοργάνωση ξεκίνησε με τον αγώνα LESVOS – MOLYVOS URBAN MTB RACE XCO – C2, έναν από τους πιο μεγάλους αγώνες στην Ευρώπη, όπου συμμετέχουν οι καλύτεροι ποδηλάτες εθνικών ομάδων από όλο τον κόσμο με σκοπό τη συγκέντρωση βαθμών για την συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Eliminator XCE καθώς και το Ελληνικό κύπελλο XCO ορεινής ποδηλασίας, με τους καλύτερους αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Τους αγώνες πλαισίωσε το καθιερωμένο MOLYVOS URBAN MTB OPEN, στα σοκάκια του παραδοσια- κού οικισμού του Μολύβου, για τους υπόλοιπους ποδηλάτες.

Από το περιοδικό VOICE της Υδρογείου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*