Πόλεμος επιτοκίων και έξτρα παροχών στη λιανική

«Φωτιά» έχει πάρει ο ανταγωνισμός μεταξύ των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων στο μέτωπο της λιανικής, καθώς αυτά προσπαθούν με κάθε τρόπο να διατηρήσουν τους υφιστάμενους πελάτες τους και να αποσπάσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερα μερίδια αγοράς από τις άλλες τράπεζες, προσφέροντας συνεχώς ελκυστικότερα επιτόκια λογαριασμών και πλήθος προνομιακών παροχών.

Μέχρι πρότινος, το πιο σκληρό παιχνίδι παιζόταν στο πεδίο των προθεσμιακών λογαριασμών, με τα επιτόκια να εκτοξεύονται σε πρωτοφανή – μιλώντας πάντα για την εποχή του ευρώ – επίπεδα, αλλά το τελευταίο διάστημα ο ανταγωνισμός έχει μεταφερθεί και στους απλούς λογαριασμούς καταθέσεων ταμιευτηρίου και όψεως με τις τράπεζες να λανσάρουν νέα προϊόντα με βελτιωμένους για τους καταθέτες όρους. 

Έτσι, ειδικά στην τελευταία κατηγορία λογαριασμών, ο ενδιαφερόμενος βρίσκει μια πολύ διευρυμένη γκάμα προσφερόμενων επιτοκίων, η οποία ξεκινάει από 0,1% και μπορεί να φτάσει μέχρι και το 4%. Οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί συνοδεύονται τις περισσότερες φορές από μια σειρά παροχών όπως η δυνατότητα πληρωμής λογαριασμών μέσω πάγιας εντολής, η επιστροφή μετρητών για κάθε συναλλαγή με χρεωστική κάρτα, η δυνατότητα υπερανάληψης κ.ά. Μερικές τράπεζες έχουν προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω και συνδέουν την ύπαρξη ενός απλού καταθετικού λογαριασμού με ασφαλιστικά προγράμματα, ακόμα και με προγράμματα υγείας για τους δικαιούχους του λογαριασμού και τα παιδιά τους. 

Εκτός βέβαια των έξτρα παροχών, οι τράπεζες ανταγωνίζονται και στα επιτόκια που προσφέρουν, ιδιαίτερα στους λογαριασμούς προθεσμιακών καταθέσεων. Το γεγονός ότι οι καταθέτες δεσμεύουν τα χρήματά τους για ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα δίνει τη δυνατότητα στις τράπεζες να προσφέρουν πολύ υψηλότερα, κατά μέσο όρο, επιτόκια από ό,τι στους λογαριασμούς όψεως και ταμιευτηρίου. Έτσι σήμερα, και ανάλογα με το χρονικό διάστημα που οι καταθέτες είναι διατεθειμένοι να δεσμεύσουν τα χρήματά τους, μπορούν να απολαύσουν ιδιαίτερα ελκυστικά επιτόκια, που ξεκινούν από το 3,25% και φτάνουν έως και το 7%. Μάλιστα η διάρκεια των λογαριασμών αυτών μπορεί να είναι από μία εβδομάδα μέχρι και δύο χρόνια, δηλαδή μπορεί να προσαρμοστεί απόλυτα στις ανάγκες του πελάτη, ενώ υπάρχει η δυνατότητα μηνιαίας καταβολής των τόκων, ακόμα και η δυνατότητα πρόωρης λήξης της δέσμευσης των χρημάτων χωρίς ποινή μετά την παρέλευση προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος. 

Τα επιτόκια, ειδικά στις προθεσμιακές, είναι ιδιαίτερα αξιόλογα, αν αναλογιστεί κανείς ότι για ποσό κατάθεσης της τάξης των 100.000 ευρώ μπορούν να αποφέρουν ετήσιο εισόδημα έως και 5.800 ευρώ ουσιαστικά με μηδενικό ρίσκο.
Οι τράπεζες επικεντρώνουν όλο και περισσότερο το τελευταίο χρονικό διάστημα τις προσπάθειές τους στο να προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών στους ιδιώτες πελάτες τους, γι’ αυτό το λόγο «προσθέτουν» όλο και περισσότερα προϊόντα στους καταθέτες, εκμεταλλευόμενες σε μεγάλο βαθμό τις δυνατότητες που τους παρέχει η εξέλιξη της τεχνολογίας και του ίντερνετ. Στόχος τους είναι να βελτιώνουν τη σχέση τους με τον πελάτη, έτσι ώστε να προσαρμόζουν τις υπηρεσίες τους αν είναι δυνατόν στις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

«Αξία Personal Banking»

H Τράπεζα Πειραιώς δημιούργησε το «Πειραιώς Αξία Personal Banking», ένα νέο μοντέλο τραπεζικής συνεργασίας, με στόχο να παρέχεται ένα εξελιγμένο επίπεδο εξυπηρέτησης. 

Το «Πειραιώς Αξία Personal Banking» βοηθά τους πελάτες της να οργανώσουν και να διαχειρίζονται τα οικονομικά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να επιτύχουν τους οικονομικούς τους στόχους. Για να το πετύχει αυτό, ακολουθεί μια συγκεκριμένη προσέγγιση και μεθοδολογία, τα βασικά βήματα της οποίας είναι:

-Check up των οικονομικών: η τράπεζα ελέγχει, μέσω μιας απλής αλλά δομημένης συζήτησης, αν οι επιλογές των πελατών είναι ευθυγραμμισμένες με τις ανάγκες τους και επισημαίνουμε σημεία που χρήζουν προσοχής.

-Οργάνωση των τακτικών συναλλαγών: διερευνώνται τρόποι ώστε να απλοποιηθεί η καθημερινή τραπεζική, δηλαδή να γίνουν πιο εύκολες και γρήγορες οι επαναλαμβανόμενες συναλλαγές σας (π.χ. πληρωμές λογαριασμών ΔΕΗ ή ΟΤΕ, τακτικές καταβολές χρηματικών ποσών όπως χρήματα στο παιδί που σπουδάζει ή ασφάλιστρα), εξοικονομώντας έτσι χρόνο και χρήματα.
-Χρηματοοικονομικός σχεδιασμός: δημιουργείται το προσωπικό χρηματοοικονομικό πλάνο του πελάτη, μία πλήρως εξατομικευμένη αναφορά, που αποτελεί τον οδηγό για τη λήψη των σωστών αποφάσεων για την επίτευξη των οικονομικών στόχων, όπως η αγορά ενός σπιτιού ή οι σπουδές του παιδιού.

-Παρακολούθηση του χαρτοφυλακίου: παρακολουθούνται από κοινού, μέσα από προγραμματισμένες συναντήσεις, τα οικονομικά και οι επενδύσεις και πραγματοποιούνται έγκαιρα οι κατάλληλες προσαρμογές. 

Τα παραπάνω βήματα γίνονται από κοινού με τον «Προσωπικό Συνεργάτη», ένα εξειδικευμένο στέλεχος της τράπεζας, ο ρόλος του οποίου είναι να φροντίζει τη συνολική τραπεζική σχέση, να κατανοεί τις ανάγκες και να προτείνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις.  Με το «Πειραιώς Αξία Personal Banking», προσφέρεται εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και ενεργή υποστήριξη. Έτσι, ο πελάτης έχει δίπλα του έναν αξιόπιστο συνεργάτη, που δίνει αξία σε ό,τι έχει πραγματική αξία γι’ αυτόν.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ-ΕΘΝΟΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ

Κλασικός αποταμιευτικός λογαριασμός για σύγχρονες απαιτήσεις

Ο λογαριασμός δίνει τη δυνατότητα της δωρεάν χορήγησης της χρεωστικής κάρτας Εθνοcash Plus, για να εξυπηρετούνται άνετα, γρήγορα και με ασφάλεια οι πελάτες από το δίκτυο i-bank ATM της Εθνικής Τράπεζας, τα ATMs ΔΙΑΣ, CIRRUS ή/ και MAESTRO στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και να πραγματοποιούν αγορές προϊόντων και υπηρεσιών σε όλες τις επιχειρήσεις με το σήμα Maestro στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με άμεση χρέωση του καταθετικού τους λογαριασμού. Επίσης παρέχει:

   -Δωρεάν χορήγηση συσκευής παραγωγής ηλεκτρονικών κλειδαρίθμων (i-code) για χρήση των εναλλακτικών δικτύων internet, mobile & phone banking (περιλαμβάνεται η παράδοση ή η αντικατάσταση της συσκευής).
    -Απεριόριστος αριθμός συναλλαγών στο ταμείο χωρίς επιβάρυνση λειτουργικού κόστους, ανεξαρτήτως του υπολοίπου του λογαριασμού.
    -Δυνατότητα εξόφλησης των δόσεων των πιστωτικών καρτών, των καταναλωτικών και των στεγαστικών δανείων, με χρέωση του λογαριασμού μέσω μιας πάγιας εντολής προς την τράπεζα.
    -Δυνατότητα εξόφλησης των λογαριασμών ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, κινητής τηλεφωνίας κ.λπ. με χρέωση του λογαριασμού μέσω μιας πάγιας εντολής προς την τράπεζα.
    -Δυνατότητα αυτόματης κατάθεσης του μισθού ή της σύνταξης στο λογαριασμό, από τον εργοδότη ή το ασφαλιστικό ταμείο.
    -Δυνατότητα, μέσω πάγιας εντολής, χρέωσης του λογαριασμού σε τακτές ημερομηνίες με σταθερό ποσό για την πληρωμή διαφόρων υποχρεώσεων χωρίς επιβάρυνση (ενοίκιο, δίδακτρα, διατροφή κ.λπ.).
    -Δυνατότητα μεταβολής των δικαιούχων του λογαριασμού με διατήρηση του αριθμού και των τυχόν συνδέσεων του λογαριασμού με άλλα αυτόματα συστήματα της τράπεζας.
    -Βιβλιάριο και αναλυτική κίνηση λογαριασμού (mini statement) μέσω του δικτύου i-bank ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας.
    -Δυνατότητα συμμετοχής σε επενδυτικά προϊόντα της Ε.Τ.Ε.
    -Δυνατότητα χρήσης εναλλακτικών δικτύων internet, mobile και phone banking.
    Εξυπηρέτηση από το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.

HELLENIC POSTBANK

«Ανεβαίνω EXTRA» 3 και 6 μηνών

Υψηλό μηνιαίο εισόδημα, με πλήρη ελευθερία κινήσεων και τα χρήματα διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς καμία επιβάρυνση-ποινή, προσφέρει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με τους προθεσμιακούς λογαριασμούς «Ανεβαίνω EXTRA», οι οποίοι διατίθενται από την 1η Μαρτίου του 2012 με δυνατότητα επιλογής διάρκειας για 3 ή 6 μήνες. 

Κάθε μήνα ο καταθέτης θα βλέπει στο λογαριασμό του τους τόκους που προκύπτουν από τα υψηλά επιτόκια, τα οποία ξεκινούν από 4% τον 1ο μήνα και φθάνουν έως 6% για τον «Ανεβαίνω EXTRA» 3M και έως 7% για τον «Ανεβαίνω EXTRA» 6M. Το μέσο ετησιοποιημένο επιτόκιο είναι πάνω από 5%, γεγονός που καθιστά τα νέα αυτά καταθετικά προϊόντα άκρως αποδοτικά.
Σημειώνεται ότι ο μηνιαίος τόκος κατατίθεται αυτόματα σε έντοκο λογαριασμό του πελάτη, αποδεσμεύοντας κάθε μήνα μετρητά «στο χέρι». Το ελάχιστο ποσό αρχικής κατάθεσης είναι 20.000 ευρώ. 

Επίσης, ο καταθέτης διατηρεί οποιαδήποτε στιγμή τη δυνατότητα είτε πρόωρης ολικής εξόφλησης χωρίς ποινή είτε πρόωρης μερικής εξόφλησης χωρίς ποινή αρκεί, στη δεύτερη περίπτωση, το ποσό που μένει να είναι τουλάχιστον το ελάχιστο της αρχικής κατάθεσης. 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται σε οποιοδήποτε κατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα καταστήματα των ΕΛΤΑ, καθώς και στον ιστότοπο της τράπεζας www.ttbank.gr.

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

«Emporiki Υπεραξία – Senior Bond»

Τη διατήρηση των ιδιαίτερα ευνοϊκών αποδόσεων που προσφέρει το επενδυτικό προϊόν «Emporiki Υπεραξία – Senior Bond, 3η Έκδοση» αποφάσισε η Εμπορική Τράπεζα, με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων που ικανοποιούν τις πραγματικές ανάγκες των πελατών της, όπως αυτές διαμορφώνονται μέσα στις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες. 

Υπενθυμίζεται ότι το «Emporiki Υπεραξία – Senior Bond, 3η Έκδοση», το οποίο εκδόθηκε στις 7/10/2011, είναι εταιρικό ομόλογο εκδόσεως “Emporiki Group Finance PLC” με έδρα στο Λονδίνο. Το προϊόν είναι διετούς διάρκειας, εξασφαλίζοντας στους επενδυτές ετήσια απόδοση 5% κατά το 1ο έτος και 6% κατά το 2ο έτος επένδυσης, τριμηνιαία καταβολή των τόκων και 100% εγγύηση της ονομαστικής αξίας των τίτλων στη λήξη τους από την Εμπορική Τράπεζα. 

Οι όροι της έκδοσης προβλέπουν δικαίωμα ανάκλησης από τον εκδότη κατά τις τοκοφόρους ημερομηνίες 08/10/2012, 07/01/2013, 08/04/2013, 08/07/2013. Ο εκδότης δηλώνει ότι δεν προτίθεται να εξασκήσει το ως άνω δικαίωμα και ότι η έκδοση θα διατηρηθεί μέχρι τη λήξη. 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας, στην ιστοσελίδα www.emporiki.gr ή στα τηλέφωνα 801 11 11 247 από σταθερό και 210 6505000 από κινητό ή από το εξωτερικό.

ALPHA BANK

Alpha Προνομιακός

Σχεδιάστηκε για να προσφέρει καλύτερη ποιότητα στην εξυπηρέτηση, μέσα από μια σειρά πλεονεκτημάτων και υπηρεσιών (π.χ. ελκυστικά επιτόκια, δυνατότητα υπεραναλήψεως, καρνέ επιταγών κ.λπ.). Το επιτόκιο είναι κλιμακούμενο ανάλογα με το ημερήσιο υπόλοιπο του λογαριασμού (το αντίστοιχο επιτόκιο εφαρμόζεται σε ολόκληρο το υπόλοιπο). Έτσι για ποσό μέχρι και 1.000 ευρώ διαμορφώνεται στο 0,30%, από 1.000 ευρώ έως 3.000 στο 0,40%, από 3.000 ευρώ έως 15.000 ευρώ στο 0,45%, από 15.000 ευρώ έως 30.000 ευρώ στο 0,55%, από 30.000 έως 60.000 ευρώ στο 0,55%, από 60.000 ευρώ έως 100.000 ευρώ στο 0,55%, από 100.000 ευρώ έως 150.000 ευρώ στο 1,00% από 150.000 ευρώ έως 200.000 ευρώ στο 1,20% και
άνω των 200.000 ευρώ στο 1,50%. 

Τα πλεονεκτήματα του λογαριασμού είναι:

-Alpha Bank Enter Visa χωρίς συνδρομή, για αναλήψεις μετρητών και αγορές σε όλο τον κόσμο με άμεση χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού.
 -Δυνατότητα εκδόσεως της Alpha Bank Visa χωρίς συνδρομή για τα δύο πρώτα έτη.
 -Δυνατότητα εκδόσεως καρνέ επιταγών με προτυπωμένο το ονοματεπώνυμο του κατόχου.
 -Δυνατότητα τραπεζικών συναλλαγών μέσω τηλεφώνου, internet, κινητού τηλεφώνου, με τη χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών Alphaphone, Alpha Web Banking και Alpha Mobile Banking, αντίστοιχα.
 -Δυνατότητα εξοφλήσεως λογαριασμών ΔΕΗ/ΟΤΕ/ΕΥΔAΠ, πιστωτικών καρτών ή άλλων λογαριασμών, μέσω πάγιας εντολής.
 -Δυνατότητα υπερανάληψης μέσω του «Προγράμματος Υπερανάληψης Alpha Επιπλέον» (μέχρι 6.000 ευρώ).
 -Έκπτωση 10% στα ασφάλιστρα των προγραμμάτων “Αlpha Kατοικία” και “Αlpha Kατοικία Plus” της ΑΧΑ Ασφαλιστική Α.Ε.

EUROBANK

Πρόγραμμα επιβράβευσης σε όλους τους λογαριασμούς

‘Ολοι οι λογαριασμοί Eurobank, τρεχούμενοι, ταμιευτηρίου, μισθοδοσίας, σύνταξης συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης «Επιστροφή» και ανταμείβουν τους καταθέτες-πελάτες της. Συγκεκριμένα, όταν χρησιμοποιούν τη χρεωστική κάρτα του λογαριασμού τους – αντί για μετρητά – σε πάνω από 4.000 επιχειρήσεις με το σήμα της «Επιστροφής» κερδίζουν σε ευρώ, μειώνοντας το κόστος των καθημερινών τους αγορών. Μάλιστα, έως τις 30.4.2012, κάθε ευρώ που κερδίζουν οι πελάτες διπλασιάζεται. 

Επιπλέον, οι λογαριασμοί διευκολύνουν την καθημερινότητα των πελατών με μια σειρά από σύγχρονες υπηρεσίες. Συγκεκριμένα, επιλέγοντας τον κύριο καθημερινό λογαριασμό που τους ταιριάζει, οι πελάτες κερδίζουν σημαντικά οφέλη όπως:
 
– Κέρδος σε χρήματα
 - Με το πρόγραμμα επιβράβευσης «Επιστροφή», χρησιμοποιώντας τη
 χρεωστική κάρτα, η οποία είναι συνδεδεμένη με το λογαριασμό ή την πιστωτική κάρτα Eurobank
– Δωρεάν πλήθος καθημερινών συναλλαγών
• Διευκόλυνση στις συναλλαγές:
– Απεριόριστη πρόσβαση στα χρήματα από τον υπολογιστή μέσω του e-Banking, από το κινητό μέσω του m-Banking, από το τηλέφωνο μέσω του Europhone Banking
 - Ενημέρωση για τη συνολική εικόνα του λογαριασμού και της κάρτας ηλεκτρονικά με e-statements, sms alerts και e-mail
 - Kαταθέσεις, αναλήψεις, πληρωμές ή αγορές με τη χρεωστική κάρτα (debit) με απευθείας χρέωση του λογαριασμού
– Οργάνωση των τακτικών υποχρεώσεων με το πρόγραμμα «Ξενοιάζω»
• Εξυπηρέτηση:
– 400 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα
– 1.200 ATM και κέντρα αυτόματων συναλλαγών

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

Καταθέσεις προθεσμίας

Οι καταθέσεις προθεσμίας δεσμεύουν το κεφάλαιο για ορισμένη διάρκεια, παρέχοντας υψηλότερες αποδόσεις σε σχέση με έναν απλό λογαριασμό ταμιευτηρίου. Στην Τράπεζα Κύπρου διατίθενται λογαριασμοί προθεσμίας με προνομιακό επιτόκιο, διάρκειας απο 7 μέρες έως και 1 έτος (TOP Deposits), λογαριασμό προθεσμιακής κατάθεσης δύο συνεχόμενων τριμήνων με απόδοση του τόκου στο τέλος κάθε τριμήνου (Λογαριασμός 3 PLUS 3), προθεσμιακό λογαριασμό με προκαταβολή των τόκων στην αρχη της κατάθεσης (ADVANCE), λογαριασμό προθεσμιακής κατάθεσης 12 μηνών με κλιμακούμενο επιτόκιο κατα 0,25 κάθε τρίμηνο (Λογαριασμός REFLEX), προθεσμιακό λογαριασμό δωδεκάμηνης διάρκειας με καταβολή τόκων 13 μηνών με τη μορφή εισοδήματος (BONUS 13) και τέλος προθεσμιακή κατάθεση διάρκειας 3,6,12 ή 24 μηνών.

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Καταθετικός λογαριασμός «Ταμιευτήριο Σύνταξης»

Ο λογαριασμός «Ταμιευτήριο Σύνταξης» απευθύνεται στους συνταξιούχους του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα που κατοικούν στην Ελλάδα και λαμβάνουν τη σύνταξή τους μέσω της ΑΤΕbank. Ο νέος λογαριασμός προσφέρεται τόσο σε μεμονωμένα άτομα όσο και σε φορείς που έχουν μεγάλο αριθμό συνταξιούχων.

Τα επιτόκια του λογαριασμού «Ταμιευτήριο Σύνταξης» έχουν ως εξής: έως 1.500,00 3%, από 1.500 ευρώ έως 5.000 2%, από 5.000 ευρώ και άνω 1,50%. Το επιτόκιο κάθε κλιμακίου εφαρμόζεται στο αντίστοιχο τμήμα ποσού.
Τα οφέλη του συγκεκριμένου λογαριασμού είναι η υψηλή απόδοση των χρημάτων, η άμεση πρόσβαση στο λογαριασμό και η δυνατότητα προσθήκης συνδικαιούχου. 

Οι παροχές είναι: α) Δωρεάν κάρτα ΑΤΕnet VISA Debit, για συναλλαγές μέσω ΑΤΜ, β) Πάγιες εντολές για εξόφληση λογαριασμών κοινής ωφελείας, κινητής – σταθερής τηλεφωνίας κ.λπ. γ) Δυνατότητα έκδοσης πιστωτικής κάρτας με προνομιακούς όρους, δ) Δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα «ΑΤΕ Προστασία Υγείας», ε) Προνομιακό πρόγραμμα πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας, που μπορούν να έχουν και τα μέλη όλης της οικογένειας σε όλα τα συμβεβλημένα ιατρικά και εξεταστικά κέντρα του Ομίλου της Euromedica.

MARFIN EGNATIA BANK

«Marfin Ταμιευτήριο + Υγεία»

H Marfin Egnatia Bank, σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία Marfin Ζωής του Ομίλου CNP Marfin Insurance Holdings Ltd και με μεγάλα νοσηλευτικά ιδρύματα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, προσφέρει μοναδικά προνόμια υγείας με το πρόγραμμα «Marfin Ταμιευτήριο + Υγεία»!
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν τώρα να αποκτήσουν το «Marfin Ταμιευτήριο + Υγεία» με οποιονδήποτε λογαριασμό διατηρούν ή να ανοίξουν στην τράπεζα μόνο με 60 ευρώ για ενήλικες ή 40 ευρώ για παιδιά (έως 14 ετών), για έναν ολόκληρο χρόνο, με απλές διαδικασίες και μοναδικά προνόμια υγείας:
-Δωρεάν απεριόριστες επισκέψεις σε εφημερεύοντες γιατρούς για έκτακτα περιστατικά όλο το 24ωρο
-Δωρεάν απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων κατόπιν ραντεβού
-Σημαντικές εκπτώσεις σε διαγνωστικές και επεμβατικές εξετάσεις
-Δωρεάν προληπτικούς ελέγχους (μία μαστογραφία ή έναν υπέρηχο μαστού για τις γυναίκες και ένα τεστ κοπώσεως για τους άντρες ετησίως)
-Δωρεάν χρήση τηλεφωνικού κέντρου όλο το 24ωρο για ιατρικές συμβουλές και παροχή πληροφοριών
-Έκπτωση 20% για ιατρικές επισκέψεις στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία της Παιδιατρικής Κλινικής «Παίδων Μητέρα», κατόπιν ραντεβού, στις ειδικότητες: παιδοκαρδιολόγου, αλλεργιολόγου, παιδονεφρολόγου, γαστρεντερολόγου, ενδοκρινολόγου, ορθοπεδικού, οφθαλμιάτρου, δερματολόγου, Ω.Ρ.Λ.
-Δωρεάν διακομιδή με ασθενοφόρο σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής στα συνεργαζόμενα νοσηλευτικά ιδρύματα, για τις περιοχές Αττικής και Θεσσαλονίκης.