Φροντίδα ατυχήματος, οδική και ταξιδιωτική βοήθεια από την Υδρόγειο

του Κωνσταντίνου Λαπιδάκη, τεχνικού διευθυντή στην Υδρόγειο Ασφαλιστική

H «Υδρόγειος», μία από τις μεγαλύτερες, εξειδικευμένες ασφαλιστικές εταιρείες στον κλάδο οχημάτων στην Ελλάδα, προσφέρει, εντελώς δωρεάν, σε όλα της τα ασφαλιστικά προγράμματα, την κάλυψη φροντίδας ατυχήματος, καθώς επίσης, προαιρετικά, τις καλύψεις οδικής και ταξιδιωτικής βοήθειας.

Φροντίδα ατυχήματος
Η κάλυψη περιλαμβάνει μια σειρά πολύτιμων υπηρεσιών σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος, μεταξύ άλλων, και την αποστολή εξειδικευμένου συνεργάτη της εταιρείας στον τόπο του ατυχήματος για συμπλήρωση, μαζί με τον ασφαλισμένο, της δήλωσης ατυχήματος ή/και της δήλωσης φιλικού διακανονισμού, φωτογράφιση των εμπλεκόμενων οχημάτων και καταγραφή των συνθηκών του ατυχήματος, μεταφορά του ασφαλισμένου οχήματος σε περίπτωση ακινητοποίησής του, στο πλησιέστερο συνεργείο ή σε άλλο τόπο επιλογής του ασφαλισμένου κ.τ.λ. Επιπλέον, οι ασφαλισμένοι μας, καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο της φροντίδας ατυχήματος, που λειτουργεί όλο το χρόνο, επί 24ώρου βάσεως, μπορούν να ζητούν τηλεφωνικά την παροχή νομικών και ιατρικών συμβουλών σχετικά με το ατύχημα, από εξειδικευμένους επαγγελματίες. Η κάλυψη παρέχεται σε ολόκληρη την ηπειρωτική Ελλάδα καθώς και στα νησιά Άνδρο, Εύβοια, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Λευκάδα, Ζάκυνθο, Λήμνο, Σάμο, Ρόδο, Κρήτη, Χίο, Λέσβο, Κω, Λέρο, Κάρπαθο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Μήλο, Σαντορίνη και Σύρο.

Οδική και ταξιδιωτική βοήθεια

Στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας, περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η επιτόπου επισκευή του ασφαλισμένου οχήματος ή η μεταφορά του σε συνεργείο, σε περίπτωση βλάβης/τροχαίου ατυχήματος, η μεταφορά των ασφαλισμένων επιβατών από το σημείο της βλάβης/ατυχήματος, η κάλυψη των εξόδων διανυκτέρευσής τους σε ξενοδοχείο, καθώς και η παροχή βοήθειας σε περίπτωση έλλειψης καυσίμων, απώλειας κλειδιών, κλοπής του αυτοκινήτου, κ.ά.
Στις υπηρεσίες ταξιδιωτικής βοήθειας, περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η υγειονομική μεταφορά ή και ο επαναπατρισμός του ασφαλισμένου μετά από ατύχημα ή ξαφνική ασθένεια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, η μεταφορά ή επιστροφή των ατόμων που τον συνοδεύουν, η ιατρική και νοσηλευτική βοήθεια σε περίπτωση τραυματισμού ή ασθένειας, η κάλυψη απώλειας ή καταστροφής αποσκευών, κ.ά. Η κάλυψη οδικής και ταξιδιωτικής βοήθειας παρέχεται σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης και όλες τις χώρες που βρέχονται από τη Μεσόγειο Θάλασσα (εκτός της Αλβανίας).
Οι καλύψεις φροντίδας ατυχήματος και οδικής και ταξιδιωτικής βοήθειας της «Υδρογείου» προσφέρονται σε συνεργασία με τη μεγάλη, διεθνή εταιρεία Mapfre Assistencia (Eurosos).