Εταιρεία Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης ΠΑΝΟΡΜΟΣ – 7 χρόνια επιτυχίας

Η Εταιρεία Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης “ΠΑΝΟΡΜΟΣ” έκλεισε στις 17 Νοεμβρίου 2022 επτά έτη λειτουργικής και οργανικής ανάπτυξης.

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση της εταιρίας και επισημαίνει τα παρακάτω:

Ένα Όραμα που έγινε Πράξη, αφού το Cluster αγκαλιάστηκε αρχικά από 32 και γρήγορα διευρύνθηκε σε 60 Συναδέλφους-Εταίρους, που είναι όλοι ίσοι μεταξύ τους.

Ο “ΠΑΝΟΡΜΟΣ” υιοθέτησε πρωτοποριακό επιχειρηματικό μοντέλο για την ελληνική ασφαλιστική διαμεσολάβηση, ακολούθησε οριοθετημένα πλάνα βάσει διεθνών πρακτικών, εστίασε στην Κερδοφορία, στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και στον Άνθρωπο διαγράφοντας τη δική του ιστορία επιτυχίας, αφού το 2022 θα είναι η τρίτη συνεχόμενη κερδοφόρα χρονιά που θα δικαιώσει την προσδοκία των Εταίρων που έχουν ενταχθεί στο Σχήμα.

Ο επαγγελματίας Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής έχοντας πνεύμα συνεργασίας, μπορεί να γίνει Συνιδιοκτήτης του Cluster και να απολαμβάνει τα μέγιστα οφέλη χωρίς να χρειάζεται να διαφοροποιήσει τον υφιστάμενο τρόπο καθημερινής του λειτουργίας. Επιπρόσθετα, το Συνεργατικό Σχήμα “ΠΑΝΟΡΜΟΣ”, μέσω των εξιδεικευμένων συνεργασιών του, θωρακίζει και εναρμονίζει πλήρως τις επιχειρήσεις των Εταίρων του, στις απαιτήσεις που προκύπτουν από την εφαρμογή της Οδηγίας Insurance Distribution Directive (IDD) καθώς και του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR)

Οι προκλήσεις της εποχής απαιτούν ισότιμη συνεργασία και ο “ΠΑΝΟΡΜΟΣ”, στην πιο ώριμη φάση του, αποτελεί μία ξεκάθαρη εναλλακτική για τους Συναδέλφους που αναζητούν ένα διάφανο, δίκαιο και αποτελεσματικό επιχειρηματικό μοντέλο, στο οποίο ΟΛΟΙ θα χαίρονται την επιτυχία του ΕΝΟΣ και ο ΕΝΑΣ θα υποστηρίζει την ανάπτυξη των ΠΟΛΛΩΝ.