H MetLife Alico αναδείχθηκε “Corporate Superbrand”

Την διάκριση “Corporate Superbrand 2011-2012” στην κατηγορία των Ασφαλιστικών Υπηρεσιών έλαβε η MetLife Alico. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έγινε κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. 

Τα κριτήρια για τη βαθμολογία κριτικής επιτροπής και κοινού ήταν η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και η δύναμη της εταιρικής της φήμης, η αξιοπιστία και η συνέπειά της σε βάθος χρόνου, καθώς επίσης και η Εταιρική Υπευθυνότητα, όπως εκφράζεται, μεταξύ άλλων, μέσα από την ποιότητα των υπηρεσιών, το υψηλό επίπεδο του εργασιακού περιβάλλοντος, πολιτισμικές και κοινωνικές πρωτοβουλίες, καθώς και ενέργειες που στοχεύουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η MetLife Alico δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1964 και είναι η εταιρία που καθιέρωσε τον θεσμό της ασφάλειας Ζωής στη χώρα μας. Μέσα από μια ευρεία γκάμα σύγχρονων και ευέλικτων ατομικών και ομαδικών Ασφαλιστικών Προγραμμάτων, καλύπτει αποτελεσματικά τους κλάδους Ζωής, Προσωπικών Ατυχημάτων, Υγείας και Συνταξιοδότησης, παρέχοντας ολοκληρωμένη προστασία σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της Εταιρίας στην Ελλάδα κ. Δημήτρης Μαζαράκης, τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:
“H νέα αυτή διάκριση για την MetLife Alico έρχεται να υπογραμμίσει για άλλη μια φορά την ξεχωριστή θέση που κατέχει η εταιρία μας στην αγορά, γεγονός που επιβεβαιώνεται καθημερινά στην πράξη.

Η MetLife Alico βρίσκεται διαχρονικά στην αιχμή της πρωτοπορίας. Εχουμε κατακτήσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των Ασφαλισμένων μας με το κύρος, την ποιότητα του ασφαλιστικού έργου που προσφέρουμε, αλλά και με την συνετή οικονομική διαχείριση που ασκούμε.

Η συνεχής διεύρυνση του κύκλου εργασιών και του μεριδίου αγοράς της MetLife Alico, από 10,3% το 2010 σε ποσοστό που εκτιμάται στο 15% για το 2011, έχουν εδραιώσει την εταιρία στη 2η θέση της αγοράς, με 600.000 ασφαλισμένους. Ακόμη, έμπρακτη αναγνώριση της αξιοπιστίας της είναι και το γεγονός ότι 1 στις 3 ασφαλισμένες επιχειρήσεις, εμπιστεύονται για την Ομαδική Ασφάλιση του Προσωπικού τους την MetLife Alico.

Η εταιρία μας αποτελεί «μέτρο αναφοράς» στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά, συνδυάζοντας οικονομική ευρωστία, διαχρονικά υψηλές οικονομικές επιδόσεις, φερεγγυότητα, παραγωγικότητα, επαγγελματισμό και υψηλές παροχές”.