Παράδοση 87.000 ασφαλιστηρίων σε μαθητές από τη «Λαρσινός»

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη, η εταιρεία ΛΑΡΣΙΝΟΣ παρέδωσε τα ασφαλιστήρια των 87.000 μαθητών της Πελοποννήσου στους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Τα ασφαλιστήρια αφορούν σε μαθητές νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων της Πελοποννήσου, για οποιοδήποτε ατύχημα συμβεί εντός και εκτός σχολείου, για ένα χρόνο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Πρόεδρος της εταιρείας κα Ευγενία Λαρσινού, ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Αναστάσιος Αποστολόπουλος, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Πέτρος Μισθός, η Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου, ο δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός και οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Περιφέρειας.

Η Πρόεδρος της εταιρείας κα Ευγενία Λαρσινού αφού εξέφρασε τη μεγάλη της χαρά για τη σημερινή ημέρα, δήλωσε ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές πρέπει όλοι να δείχνουμε το ενδιαφέρον μας κυρίως για τη νεολαία. «Στην εταιρεία τρία είναι τα χαρακτηριστικά μας, προσπάθεια, σεμνότητα και αλληλεγγύη. Αλληλεγγύη όμως με πράξεις».

Οι κ.κ. Α. Πνευματικός,Π. Τατούλης, Π. Μισθός, Α. Αποστολόπουλος, Ε. Λαρσινού, Κ. ΝικολάκουΟ Περιφεριάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης δήλωσε: «Η σημερινή είναι μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία μιας κατεξοχήν Πελοποννησιακής εταιρείας, η οποία παρά την κρίση συνεχίζει τις επενδύσεις βοηθώντας την οικονομία της Πελοποννήσου. Θέλω να εκφράσω για άλλη μια φορά τις ευχαριστίες μου προς την εταιρεία και ιδίως προς την κα Ευγενία Λαρσινού για την αγαθή της προαίρεση και την αγάπη που επιδεικνύει για τον τόπο, αποτελώντας κατ’ αυτό τον τρόπο ελπίδα για το μέλλον».

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Πέτρος Μισθός τόνισε ότι η πράξη της εταιρείας ΛΑΡΣΙΝΟΣ είναι μια προσφορά αγάπης και ανιδιοτέλειας, διαπίστωση την οποία συνυπέγραψαν οι κ.κ. Αποστολόπουλος και Πνευματικός.