EFG Eurolife Ασφαλιστική: «Let’s think. Σκεφτόμαστε Ανοιχτά!»

Mε στόχο την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών αλλά και την ευκαιρία για επικοινωνία σε ένα πιο φιλικό περιβάλλον έξω από το αυστηρά επαγγελματικό πλαίσιο, η EFG Eurolife Ασφαλιστική από αυτή τη χρονιά καθιερώνει μια σειρά εκδηλώσεων, η κάθε μία με τη δική της ταυτότητα, αφορμή και έμπνευση.

Η νέα αυτή πρωτοβουλία, έρχεται σε συνέχεια της διεξαγωγής της ποσοτικής έρευνας ικανοποίησης που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την TNS ICAP, και αποδεικνύει τη δέσμευσή της εταιρίας για ακόμα υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών. 

Η πρώτη θεσμοθετημένη συνάντηση «Let’s think. Σκεφτόμαστε Ανοιχτά» υλοποιήθηκε στις 4 Απριλίου στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης υπό το συντονισμό της κυρίας Αγνής Μαριακάκη – Ερευνήτριας, Ψυχολόγου και Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρίας ερευνών Mindsearch.

Σκοπός της ημερίδας αυτής ήταν η εμβάθυνση σε επιμέρους τομείς και η ανταλλαγή απόψεων ώστε να προκύψουν συγκεκριμένες ιδέες και προτάσεις με στόχο την αξιολόγηση και αξιοποίησή αυτών. Στην συνάντηση συμμετείχαν επιλεγμένοι συνεργάτες καθώς και στελέχη της εταιρίας.

Ειδικότερα, οι εβδομήντα συμμετέχοντες οργανωμένοι σε μικρές λειτουργικές ομάδες είχαν την ευκαιρία μέσω δημιουργικών τεχνικών να εκφράσουν την άποψή τους και να  συμβάλλουν με θετικό και εποικοδομητικό τρόπο στη δημιουργία εναλλακτικών προτάσεων βελτιστοποίησης της εταιρίας σε επιμέρους τομείς.

Στο πλαίσιο της ημερίδας οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην Έκθεση «Γιάννης Κουνέλλης» που εγκαινιάστηκε στις 4/4 και χορηγός της οποίας είναι η EFG Eurolife Ασφαλιστική.