Επιστημονικό συνέδριο ασφαλιστικής ποιότητας στη Λάρισα

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στις 3 Απριλίου  στην Λάρισα το 27ο INSURANCE BROKERS FORUM – Quality Certified MQI που συνδιοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Coordinators  με την Ευρωπαϊκή Ένωση Πιστοποιημένων Προσώπων E.E.M.C//MQI και το Επιμελητήριο Λάρισας.

Στο Forum συμμετείχαν Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών και ασφαλιστικοί υπάλληλοι από την Λάρισα και την ευρύτερη περιοχή,  οι οποίοι εκτός από τα θέματα που συζητήθηκαν συμμετείχαν και στις εξετάσεις για την Πιστοποίηση Ασφαλιστικής Ποιότητας E.C.I.Q ( European Certificate of Insurance Quality)

Τα κυρίως θέματα της Επιστημονικής Ημερίδας ήταν το θεσμικό πλαίσιο των Διαμεσολαβούντων, το Solvency ΙΙ, το Ξέπλυμα Χρήματος, Φ.Α.Π, Νέος Κώδικας Δεοντολογίας και ο Ασφαλιστικός Τειρεσίας.

Στο Επιστημονικό Συνέδριο Ασφαλιστικής Ποιότητας συμμετείχε στην οργάνωση και παρουσίαση ο κ. Καρναχωρίτης Παναγιώτης Πρόεδρος του Ομίλου Coordinators, ο κ. Καρναχωρίτης Βασίλειος Αναπληρωτής Πρόεδρος των Υπηρεσιών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, η κα Καραπιπέρη Αντιγόνη Γραμματέας της Ένωσης E.E.M.C//MQI και η κα Καλλιόπη Τζήκα Αναπληρώτρια Πρόεδρος των Υπηρεσιών Επιμελητηρίου Λάρισας.

Επιπλέον παραβρέθηκαν η κα Τσολάκη Αικατερίνη Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Επιμελητηρίου Λάρισας καθώς και από την Αθήνα ο κ Φουφόπουλος Γεώργιος της 1ης Διεύθυνσης Εθνικής Ασφαλιστικής με συνεργάτες του.