Ταξίδι των επιτυχόντων του διαγωνισμού της δ/νσης Δημήτρη Αναστασίου,“A Team”

Εκεί που ξεκίνησαν όλα, στην γενέτειρα του επικεφαλής του Ασφαλιστικού Γραφείου Πωλήσεων Δημήτρη Αναστασίου, πραγματοποιήθηκε το ταξίδι επιτυχόντων συνεργατών του ομώνυμου Γραφείου της Εθνικής Ασφαλιστικής στις 14, 15 & 16 Οκτωβρίου.   

Η εκδρομή ξεκίνησε με την συνάντηση όλων των συνεργατών στην Λίμνη Πλαστήρα, όπου ακολούθησε γεύμα σε ταβέρνα στης περιοχής με εκλεκτά τοπικά εδέσματα.

H δεύτερη μέρα περιελάβανε εκδρομή στα μαγευτικά Μετέωρα, μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco. Επισκέφτηκαν  την (εύκολης πρόσβασης) μονή του Αγίου Στεφάνου &  Χαραλάμπους και μετά οι πιο “γενναίοι” κατευθύνθηκαν στο μεγάλο μετέωρο με τα 300 σκαλοπάτια.

Το βράδυ όλοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε κεντρικό μαγαζί των Τρικάλων..

Η εκδρομή ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο μουσείο Τσιτσάνη και στο Δίδυμο Οθωμανικό Λουτρό Τρικάλων που βρίσκεται στο χώρο των πρώην φυλακών.

Η εκδρομή ήταν και μία εξαιρετική ευκαιρία να συναντηθούν και να γνωριστούν από κοντά συνάδελφοι από διαφορετικές γωνιές της Ελλάδας.

Την αποστολή τίμησε ο Διευθυντής Αποζημιώσεων Ατομικών και Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής κύριος Γιώργος Νικολόπουλος, ο οποίος ακολούθησε με χαρά όλο το ταξίδι και τις εκδηλώσεις και έμεινε εντυπωσιασμένος, διότι παρότι υπήρχαν άνθρωποι από τόσες διαφορετικές πόλεις, διαπίστωσε ότι υπάρχει πάρα πολύ καλό κλίμα.

Για την επιτυχή ολοκλήρωση του ταξιδιού ιδιαίτερη ήταν η βοήθεια του επικεφαλής των γραφείων Καρδίτσας και Τρικάλων κ. Γιώργου Ροκαδάκη, όπως και της γραμματείας Τρικάλων Στέλλας Πιτιντζόγια, οι οποίοι είχαν φροντίσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια του ταξιδιού.

Με γεμάτες τις μπαταρίες, καλή διάθεση και πολλές όμορφες εικόνες και συναισθήματα, ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής, αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν  ένα πολύ δυνατό τρίμηνο έως το κλείσιμο της χρονιάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*