Οι κορυφαίοι managers της International Life στο GAMA International Lamp

Για μια ακόμη χρονιά οι κορυφαίοι Agency Managers και Unit Managers της International Life συμμετείχαν στο Συνέδριο της GAMA International Lamp για το 2012 με τίτλο ‘Leading for Tomorrow’ («Ηγεσία για το αύριο»), το οποίο  πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως τις 21 Μαρτίου 2012 στο Orlando  των ΗΠΑ.

Στο Συνέδριο έδωσαν δυναμικά το ‘παρών’ ο Επιθεωρητής Πωλήσεων κ. Κλέαρχος Πεφάνιος, οι Agency Managers κ.κ. Γιάννης Γκαβογιάννης από το Υποκατάστημα Ρόδου και Βαγγέλης Τοπχαναλής από το Υποκατάστημα Δράμας, οι Unit Managers κ.κ. Κώστας Φλόκας και Αθηνά Πεφανίου από το Υποκατάστημα του Κλ. Πεφάνιου στην Αθήνα και Αντώνης Βαλάκης από το Υποκατάστημα Ρόδου, η Υπεύθυνη Γραφείου Κηφισιάς κα Νίκη Νόμπελη και η Εκπαιδεύτρια κα Εβίτα Λαμπαδιάρη από το Υποκατάστημα του Κλ. Πεφάνιου στην Αθήνα. Τους συμμετέχοντες συνόδευσε ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Περικλής Λίβας.

Τα στελέχη της International Life παρακολούθησαν ομιλίες διεθνώς καταξιωμένων managers, οι οποίες αποτέλεσαν σημεία ΚΩΣΤΑΣ ΦΛΟΚΑΣ,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΟΠΧΑΝΑΛΗΣ,ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ,ΑΘΗΝΑ ΠΕΦΑΝΙΟΥ,ΕΒΙΤΑ ΛΑΜΠΑΔΙΑΡΗ,ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΠΕΦΑΝΙΟΣ,ΝΙΚΗ ΝΟΜΠΕΛΑΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΑΚΗΣ , ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΛΙΒΑΣαναφοράς και πολύτιμες πηγές για την περαιτέρω εξέλιξή τους. 

Διεύρυναν τους γνωστικούς τους ορίζοντες πάνω σε θέματα στρατολόγησης, ανάπτυξης πωλήσεων, εσωτερικής κουλτούρας. Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να δικτυωθούν και να ανταλλάξουν απόψεις με επαγγελματίες του ασφαλιστικού χώρου από όλο τον κόσμο.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, τα στελέχη της International Life έλαβαν σημαντικές διακρίσεις. 

Συγκεκριμένα, στην τελετή International Management Awards που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Μαρτίου βραβεύτηκε ο κ. Κλέαρχος Πεφάνιος στην κατηγορία Gold και οι κ.κ. Κώστας Φλόκας και Αθηνά ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΟΠΧΑΝΑΛΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΑΚΗΣ,ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΛΙΒΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΛΟΚΑΣ,ΝΙΚΗ ΝΟΜΠΕΛΗΠεφανίου στην κατηγορία Bronze, βάσει των εισοδημάτων των ιδίων και των συνεργατών τους από πρωτοετείς προμήθειες για το 2011. 

Επίσης, στην τελετή Celebration of Excellence Banquet που πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα ο Επιθεωρητής Πωλήσεων κ. Κλέαρχος Πεφάνιος αναγνωρίστηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά με την διάκριση First in Class Award (ο κορυφαίος manager σε επίδοση για το 2011). 

Ο κ. Πεφάνιος έχει κατακτήσει για 4 συνεχόμενες χρονιές τη συγκεκριμένη διάκριση, την ανώτερη διάκριση που μπορεί να λάβει ένας manager.

Τα Συνέδρια της GAMA International αποτελούν κάθε χρόνο κορυφαίο γεγονός της διεθνούς ασφαλιστικής αγοράς. 

Η International Life ενθαρρύνει και προωθεί την συμμετοχή στα Συνέδρια αυτά, διοργανώνοντας κάθε χρόνο σχετικούς Διαγωνισμούς Πωλήσεων και παρέχοντας επιπλέον κίνητρα, ώστε να δώσει την ευκαιρία στους κορυφαίους συνεργάτες της να επωφεληθούν από την συμμετοχή σε ένα τέτοιο Συνέδριο. 

Οι συμμετέχοντες επέστρεψαν από το Συνέδριο γεμάτοι ενθουσιασμό και δέσμευση ότι την επόμενη χρονιά θα συνεισφέρουν ακόμη περισσότερο στην εξέλιξη της International Life.