Ετήσια εκδήλωση της Generali για τους συνεργάτες της Β. Ελλάδος

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012 στην Θεσσαλονίκη, η ετήσια συνάντηση της Generali με τους συνεργάτες της στη Βόρειο Ελλάδα.  

Τους καλεσμένους καλωσόρισε στον ιδιαίτερο χώρο εκδηλώσεων “Les Raquettes” , η Διευθύντρια Βορείου Ελλάδος της Generali κα. Βάσω ΠολυζώηΚαραζαρίφη, και στελέχη του Υπακαταστήματος Θεσσαλονίκης. 

Σε μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα που επιβεβαίωσε τις στενές σχέσεις που έχει αναπτύξει η Generali με τους επαγγελματίες διαμεσολαβητές της Βορείου Ελλάδος, η κα.  Πολυζώη – Καραζαρίφη τους ευχαρίστησε για την ποιοτική συνεργασία και την υποστήριξη στην εταιρεία, γεγονός που όπως τόνισε, κάνει πολύ πιο σοβαρό και υπεύθυνο το έργο του υποκαταστήματος στην Α. Νταλιάνη, Π. Δημητρίου, Β. Πολυζώη-Καραζαρίφη αγορά της Βορείου Ελλάδος. 

Στον χαιρετισμό του ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Generali κ. Πάνος Δημητρίου, αναφέρθηκε στη σημαντική θέση των διαμεσολαβητών σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία και στις θετικές προοπτικές που έχει ο κλάδος, αν λειτουργήσει με γνώμονα την παροχή άρτιων ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πελάτες.

Ανέδειξε τον σημαντικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν οι διαμεσολαβητές στην αναβάθμιση και μεγέθυνση της ασφαλιστικής αγοράς προασπίζοντας τόσο τα συμφέροντα των καταναλωτών όσο και των ασφαλιστικών εταιρειών.

O κ. Δημητρίου, υπογράμμισε ότι πιστεύει στις απεριόριστες δυνατότητες του ανθρώπινου δικτύου πωλήσεων, στους ασφαλιστικούς συμβούλους πράκτορες και μεσίτες ασφαλειών που θεωρεί ότι είναι το μέλλον της αγοράς.