Βραβεύσεις Περιφερειακής Διεύθυνσης του κ. Σπ. Ντακόλια της AΧΑ

Στις 17 Φεβρουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων της Περιφερειακής Διεύθυνσης του κ. Σπύρου Ντακόλια της AXA Ασφαλιστικής στο ξενοδοχείο Achaia Beach στην Πάτρα. Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι Συνεργάτες και οι Unit Managers της Περιφερειακής, από την Πάτρα, την Αθήνα, το Ναύπλιο, τη Λευκάδα και τη Ναύπακτο.

Ο κ. Σπύρος Ντακόλιας στην ομιλία του ευχαρίστησε τους Συνεργάτες για την προσπάθειά τους το 2011 παρόλο που ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά και τόνισε ότι το 2012 τα αποτελέσματα της Περιφερειακής του θα είναι καλύτερα, καθώς θα κάνει ότι είναι απαραίτητο, έτσι ώστε οι Συνεργάτες του να έχουν την καλύτερη δυνατή υποστήριξη για να επιτύχουν τα αποτελέσματα που τους αξίζουν.

Ο κ. Διαμαντής Χατζηστύλης, Διευθυντής Δικτύων Διανομής της AXA, στην παρουσίασή του αναφέρθηκε στο δυναμισμό και τα εξαιρετικά αποτελέσματα του Ομίλου AXA παγκοσμίως, γεγονός που όπως επισήμανε σε συνδυασμό με την καλή πορεία της AXA Ελλάδος, είναι η καλύτερη ασπίδα για την ασφάλεια των πελατών της Εταιρίας.

Ο κ. Κοσμάς Σμπιλής, Διευθυντής Πωλήσεων Agency System της ΑΧΑ, ανέλυσε τους στόχους για το 2012 υποδεικνύοντας τις ευκαιρίες που δημιουργούνται για τους συνεργάτες ακόμη και μέσα από συνθήκες οικονομικής κρίσης. Επίσης, αναφέρθηκε διεξοδικά στην ανάγκη που υπάρχει για άμεση προσαρμογή στα νέα δεδομένα, όπως αυτά διαμορφώνονται στην Ελληνική αγορά και τον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης ειδικότερα.

Ο κ. Κώστας Λαγογιάννης, Επιθεωρητής Πωλήσεων, στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους Συνεργάτες και τους Managers για την προσπάθειά τους, ζητώντας ταυτόχρονα από όλους, το 2012 να αναδείξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προσωπικές τους ικανότητες και φιλοδοξίες.

Ακολούθησαν παρουσιάσεις από την κ. Ελένη Στελλίου, τον κ. Σπύρο Μαρίνο και τον κ. Χρήστο Παπαδόπουλο, Unit Managers της Περιφερειακής, με θέμα τα προϊόντα αιχμής της ΑΧΑ Ελλάδος και πως μπορούν να δώσουν αξία στους πελάτες.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις των συνεργατών. Βραβεύτηκαν οι πρώτοι 10 συνεργάτες της περιφερειακής με 1η την κ. Μαρίνα Παναγή από το γραφείο Ναυπλίου, 2ο τον κ. Βασίλειο Γαλάκο από το γραφείο Αθηνών και 3ο τον κ. Γεώργιο Καββαδά από το γραφείο Λευκάδας.

Επιπρόσθετα, βραβεύτηκαν οι τρεις πρώτοι managers της περιφερειακής με 1ο τον κ. Σπύρο Μαρίνο από το γραφείο Πάτρας, 2η την κ. Ελένη Στελλίου από το γραφείο Αθηνών και 3ο τον κ. Χρήστο Παπαδόπουλο από το γραφείο Αθηνών.