Πολυασφαλιστήρια για την κατοικία και την επιχείρηση

του Σωτήρη Δώρα, Εμπορικού διευθυντή στην «Υδρόγειο Ασφαλιστική»

Η «Υδρόγειος» έχει εστιαστεί τα τελευταία χρόνια στην ανάπτυξη και την προώθηση πολυασφαλιστηρίων για την προστασία της περιουσίας, καθώς θεωρεί ότι τα προγράμματα αυτά ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών, προσφέροντας:

- Ολοκληρωμένη προστασία με ένα εύρος καλύψεων, ώστε με ένα ασφαλιστήριο να καλύπτεται μια πληθώρα κινδύνων που απειλούν την ασφαλιζόμενη περιουσία.

- Ανταγωνιστικότερα ασφάλιστρα, καθώς το πλήθος των καλύψεων δημιουργεί οικονομίες κλίμακας και πολλές συμπληρωματικές καλύψεις παρέχονται από την ασφαλιστική εταιρεία δωρεάν ή με ευνοϊκότερη τιμολόγηση από ό,τι αν επιλέγονταν μεμονωμένα. 

- Πιο ξεκάθαρους όρους και ελαχιστοποίηση δυσάρεστων για τον καταναλωτή εκπλήξεων / εξαιρέσεων τη στιγμή της ζημιάς, λόγω του πλήθους των καλύψεων που περιέχονται στο ίδιο ασφαλιστήριο.

Η «Υδρόγειος» διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά σύγχρονων, ευέλικτων και ιδιαίτερα ανταγωνιστικών πολυασφαλιστηρίων για την κατοικία και την επιχείρηση. Πολλά από τα προγράμματά μας δίνουν στον καταναλωτή τη δυνατότητα να τα επιλέξει και χωρίς απαλλαγές, εξασφαλίζοντας ότι με μια ελάχιστη προσαύξηση στο ασφάλιστρό του αποζημιώνεται εξολοκλήρου από το πρώτο ευρώ για ό,τι και αν συμβεί.

Για την ασφάλιση κατοικίας:

Το νέο μας πρόγραμμα Safe Home παρέχει διευρυμένη κάλυψη για κάθε είδους ζημιές σε κτήριο και περιεχόμενο (φωτιά, έκρηξη, καπνό, πράξεις βίας, βραχυκύκλωμα, νερά, κ.ά.), προστασία ευθύνης έναντι τρίτων και έχει ενσωματωμένη την κάλυψη σεισμού. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για την προστασία κατοικιών που αγοράζονται με στεγαστικό δάνειο.
Το πρόγραμμα Mega Home παρέχει επίσης προστασία από κάθε ενδεχόμενο κίνδυνο, ενώ έχει εμπλουτιστεί και με χρήσιμες καλύψεις δαπανών (π.χ. μετακόμισης, απώλειας ενοικίων, κ.ά.) που προσθέτουν αξία στην ασφάλιση. Ο σεισμός εδώ προσφέρεται προαιρετικά.

Για την ασφάλιση επιχείρησης:

Το πρόγραμμα Mega Business προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία έναντι ενός πλήθους κινδύνων ή τυχαίων γεγονότων που ενδέχεται να απειλήσουν την επιχείρηση, ενώ περιέχει και καλύψεις που αφορούν αστικές ευθύνες έναντι τρίτων, διάφορες δαπάνες αποκατάστασης ζημιών, μεταστέγασης και φύλαξης περιεχομένου. Επίσης περιλαμβάνει παροχή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης σε περίπτωση ολοκληρωτικής καταστροφής της επιχείρησης.
Το πρόγραμμα Maxisafe Business είναι ένα πρωτοποριακό ασφαλιστήριο, σχεδιασμένο να προσφέρει πολυεπίπεδη προστασία και μέγιστη ευελιξία. Οι καλύψεις παρέχονται ομαδοποιημένες σε 4 «πακέτα» συναφών κινδύνων (Α. πυρκαγιά, Β. Νερά και φυσικά φαινόμενα, Γ. Ζημιογόνες ενέργειες τρίτων και Δ. Άλλες σύνθετες καλύψεις, π.χ. βραχυκύκλωμα, ληστεία, αστικές ευθύνες, κ.ά.). Με μόνη προϋπόθεση την επιλογή του βασικού πακέτου πυρκαγιάς, ο ενδιαφερόμενος μπορεί στη συνέχεια να προσαρμόσει το πρόγραμμα απολύτως στα μέτρα του, επιλέγοντας τις καλύψεις που αφορούν περισσότερο την επιχείρησή του.

Επιπλέον η «Υδρόγειος» διαθέτει μια σειρά σύγχρονων πολυασφαλιστηρίων για την ασφάλιση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, αλλά και φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων, τεχνικών έργων, κ.ά.