Τα πλεονεκτήματα των πολυασφαλιστηρίων

της Σωτηρίας Μαράκη, Private Client Group manager στην Chartis

Αναγνωρίζοντας τις επιμέρους ανάγκες και απαιτήσεις της προσωπικής ιδιοκτησίας ιδιαίτερης αξίας, η Chartis, μέσω του Private Client Group, παρέχει τα μοναδικά πλεονεκτήματα ενός πολυασφαλιστηρίου για την κατοικία, το περιεχόμενο, τις συλλογές, καθώς και την αστική ευθύνη ιδιωτών.

Το συγκεκριμένο συμβόλαιο καλύπτει τόσο το κτήριο όσο και το περιεχόμενό του κατά παντός κινδύνου, σε συμφωνημένες αξίες ή αξίες αντικατάστασης, θέτοντας λιγότερους περιορισμούς και δίνοντας μεγαλύτερη αίσθηση σιγουριάς στον πελάτη.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμπεριληφθούν και οι προσωπικές συλλογές, που αποτελούνται μεταξύ άλλων από έργα τέχνης, κοσμήματα, αντίκες, αυτοκίνητα και νομίσματα. Η Chartis, με την εξειδίκευση που έχει στο συγκεκριμένο τομέα, πραγματοποιεί εκτιμήσεις συλλογών, σε συμφωνημένες αξίες, έχοντας τη δυνατότητα, σε ορισμένες περιπτώσεις, να αποζημιώσει ακόμα και πάνω από τη συμφωνημένη, στο συμβόλαιο, αξία.

Η δυνατότητα παγκόσμιας κάλυψης του περιεχομένου και των συλλογών είναι ένα επιπλέον πλεονέκτημα του Private Client Group: H Chartis, με παρουσία σε περισσότερες από 160 χώρες, έχει την τεχνογνωσία ώστε να αναλαμβάνει την ασφάλιση ιδιαίτερων κινδύνων σε παγκόσμια κλίμακα. Έτσι, οπουδήποτε στον κόσμο και αν μεταφερθούν το περιεχόμενο της κατοικίας ή η συλλογή του ασφαλισμένου, προστατεύονται από κάθε ζημία σύμφωνα με τους όρους του συγκεκριμένου πολυασφαλιστηρίου συμβολαίου, ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο καλύπτεται η προσωπική και η οικογενειακή ευθύνη με ιδιαίτερα υψηλά όρια.

Με γνώμονα την πελατοκεντρική προσέγγιση της Chartis, το Private Client Group προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες με στόχο τη συνολική κάλυψη της πλειοψηφίας των ασφαλιστικών αναγκών αυτής της κατηγορίας πελατών. Περιλαμβάνοντας αρκετές καλύψεις σε ένα μόνο συμβόλαιο, επιτυγχάνονται σημαντικές οικονομίες κλίμακας και διασφαλίζεται μια πραγματικά εντυπωσιακή σχέση κόστους-αξίας.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι αρκετοί από τους πελάτες του Private Client Group εξυπηρετούνταν μέχρι πρόσφατα από πολλές διαφορετικές εταιρείες – είτε σε τοπικό επίπεδο είτε στο εξωτερικό – ο συνδυασμός της πληρέστερης κάλυψης από μια εξειδικευμένη ομάδα που μεταφέρει την εμπειρία ώριμων αγορών του εξωτερικού, αποτελεί μια ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση. Η ομάδα του Private Client Group μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα στα αιτήματα των πελατών σε 24ωρη βάση, εξετάζοντας άμεσα και με πλήρη εχεμύθεια τα αιτήματά τους, προσφέροντας έξυπνες και γρήγορες λύσεις.