Ένα μαγικό ταξίδι στην Κούβα για τους συνεργάτες της Mega Brokers

Μια μοναδική εμπειρία ζωής είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν 25 κορυφαίοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές της Mega Brokers στην Κούβα!

Απλωμένη στη ζεστή αγκαλιά της Καραϊβικής, με τις απέραντες παραλίες, τις καταπράσινες εύφορες πεδιάδες και τα επιβλητικά βουνά της με την τροπική εξωτική βλάστηση ανάμεσα σε ζεστούς, φιλόξενους και χαρούμενους ανθρώπους, οι επιτυχόντες πέρασαν επτά ξεχωριστές ημέρες.

To πλούσιο πρόγραμμα περιλάμβανε διαμονή στην Αβάνα και στο Βαραδέρο, επίσκεψη με καταμαράν στην εξωτική παραλία Cayo BLANCO με τη χρυσή άμμο αλλά και Snorkeling σε κοραλλιογενή ύφαλο.

Στην κοιλάδα του Βινιάλες ανάμεσα σε πράσινους βελούδινους λοφίσκους, γνωστούς με το όνομα mogotes (μογκότες) οι συνεργάτες αντίκρυσαν ένα μαγευτικό τοπίο που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο με πανύψηλα φοινικόδεντρα, καταρράκτες, υπόγειες σπηλιές και ποτάμια.

Οι εξορμήσεις συνεχίστηκαν με επίσκεψη στην τεράστια Τοιχογραφία της Προϊστορίας (Mural de laPrehistoria) και με περιήγηση στην Habana Vieja ή Παλιά Αβάνα, πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας προστατευόμενη από την UNESCO από το 1982, η οποία φιλοξενεί μερικά από τα ωραιότερα αποικιακά κτήρια στην Καραϊβική.

Ξεχωριστή στιγμή για όλους μία ανεπανάληπτη βόλτα με αυτοκίνητα-αντίκες στο εξωτικό δάσος της Αβάνα με ρυθμούς σάλσα, πολύ κέφι και χορό. Επίσης οι συνεργάτες επισκέφτηκαν ένα αγρόκτημα στο οποίο φτιάχνονται πούρα από τοπικούς αγρότες και είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αλλά και να αγοράσουν από τα εκλεκτά και περιζήτητα πούρα της χώρας.

Στα πλαίσια του ταξιδιού επιβράβευσης, πραγματοποιήθηκε εταιρική συνάντηση κατά την οποία οι συνεργάτες της Mega Brokers είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πορεία της εταιρείας το 2022 και για την πορεία επίτευξης των στρατηγικών, των οικονομικών και των εμπορικών στόχων που έχουν τεθεί. Όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού για το επόμενο ταξίδι της εταιρείας στο υπέροχο Μαρόκο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*