Carglass: 2η εθελοντική αιμοδοσία εργαζομένων

Η Carglass®, σε συνέχεια της πρώτης εθελοντικής αιμοδοσίας των εργαζομένων της πριν 6 μήνες και της απόκτησης Τράπεζας Αίματος στο Λαϊκό Νοσοκομείο, πραγματοποίησε στις 24 Φεβρουαρίου τη 2η Αιμοδοσία. 

Μέσα στo πλαίσιο της Κοινωνικής Εταιρικής ευθύνης, η Carglass® συνεχίζει να οργανώνει ενέργειες που ενισχύουν το ευρύτερο κοινωνικό όφελος και παράλληλα, ενδυναμώνουν τη θέληση για προσφορά απέναντι στο συνάδελφο και το συνάνθρωπο.

Η 2η Αιμοδοσία των εργαζομένων της εταιρίας πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Carglass®, στον Ταύρο, και η μεγάλη συμμετοχή απέδειξε την διατήρηση των αξιών, που η εταιρία επιδιώκει όλα αυτά τα χρόνια. 

Σκοπός της είναι να δίνεται η δυνατότητα στους εργαζομένους, αλλά και σε κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο, να Carglass®: 2η εθελοντική αιμοδοσία εργαζομένων χρησιμοποιήσουν αυτή την Τράπεζα αίματος, σε περίπτωση που προκύψει η ανάγκη, βοηθώντας έτσι στην άμεση και όσο το δυνατό πιο ανώδυνη εύρεση αίματος.

Η Carglass® θέλει να ευχαριστήσει όλους τους εργαζομένους που προσήλθαν στο χώρο της αιμοδοσίας αποδεικνύοντας έτσι τον κοινωνικό χαρακτήρα που διέπει την εταιρία και την έντονη θέληση για συνεισφορά. 

Η εταιρία έχει αποδείξει μέσα στα χρόνια ότι επιδιώκει τη λήψη τέτοιου είδους πρωτοβουλιών, που έχουν ως στόχο όχι μόνο την ενίσχυση της συναδελφικής συνοχής, αλλά και την ευρύτερη κοινωνική συμμετοχή