Με 5,6 εκατομμύρια συμβάλλει η ΝΡ στο PSI

Ζημία ύψους 5,6 εκατομμυρίων ευρώ δέχθηκε να αναλάβει η ασφαλιστική εταιρεία ΝΡ insurance συμμετέχοντας εθελοντικά στο PSI Plus. Η εταιρεία συμμετέχει με το 100% του χαρτοφυλακίου της των Ο.Ε.Δ. στο PSI, και υπερκαλύπτει το ποσό αυτό, ήδη μέσα από τα καλά αποτελέσματα του 2011.

Μια αμιγώς ελληνική ασφαλιστική εταιρεία που αντιλαμβάνεται πλήρως την πλέον δύσκολη οικονομική κατάσταση που διανύει η χώρα, και όπως δηλώνει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Γ. Ζάχος: «η ΝΡ Insurance δε θα μπορούσε να απέχει από αυτή την πραγματικά μεγάλη προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης, και με τη συμμετοχή μας πιστεύουμε ότι θα δοθεί λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία.»

Είναι σημαντικό να τονισθεί πως παρά το γεγονός ότι υπήρχαν διαφορετικές επιλογές, η ΝΡ θεώρησε πως αυτός είναι ο μόνος δρόμος για διέξοδο από την κρίση και την στήριξη της ελληνικής οικονομίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΝΡ insurance παρουσίασε αύξηση της παραγωγής της μέσα στο 2011 κατά 17% και οι πληρωθείσες αποζημιώσεις που κατέβαλε εντός του έτους ξεπέρασαν τα 16 εκ. ευρώ.