Η Glassdrive επεκτείνεται με νέο σταθμό στην Ελευσίνα

Η Glassdrive πιστή στην υπόσχεση που έδωσε στους πελάτες και συνεργάτες της συνεχίζει την ανοδική της πορεία και την επέκταση του δικτύου της με τον νέο σταθμό που άνοιξε στην Ελευσίνα στην οδό Ωκεανίδων 13. Ο συγκεκριμένος σταθμός είναι 140τ.μ. και θα εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της Ελευσίνας και των Μεγάρων. Το ωράριο λειτουργίας του είναι καθημερινά 8:00 – 18:00 και Σάββατο 8:00 – 14:00.

Ιδιοκτήτης του σταθμού είναι ο κ. Λεωνίδας Ρήγας γνωστός και έμπειρος τοποθετητής στην αντικατάσταση και επισκευή κρυστάλλων αυτοκινήτου από το 1977.  Με εμπειρία 35 ετών σε μεγάλες και γνωστές αντιπροσωπείες αυτοκινήτων αλλά και στη συνέχεια ιδιοκτήτης σταθμού, θα συνεχίσει να συνδράμει στην εξυπηρέτηση των πελατών ως μέλος της οικογένειας Glassdrive.

Στην Ελλάδα η Glassdrive συνεργάζεται με την πλειοψηφία των ασφαλιστικών εταιριών και αποτελεί το μεγαλύτερο  δίκτυο σταθμών εξυπηρέτησης με 27 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και περισσότερους απο 60 εξουσιοδοτημένους συνεργάτες, Glassdriveκαλύπτοντας το σύνολο της επικράτειας. 

Στόχος της εταιρείας για το 2012 είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου Glassdrive με το άνοιγμα νέων σταθμών σε όλη την Ελλάδα.

Η Glassdrive, μέλος του πολυεθνικού ομίλου εταιριών Saint-Gobain,  ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM). Παράλληλα προσφέρει εγγυημένη ποιότητα εργασίας χάρη στην πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση του από το παγκόσμιο δίκτυο Glassdrive.