Ασφάλιση μεταφορικών μέσων της ΔΕΥΑ Καλαμάτας

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Καλαμάτας διακηρύσσει ότι εκτίθεται , σε πρόχειρο ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, για τη σύναψη ετήσιων συμβολαίων ασφάλισης των μεταφορικών μέσων της επιχείρησης με κριτήριο τη χαμηλότερη οικονομική προσφορά ανά ομάδα οχημάτων, προϋπολογισμού δώδεκα χιλιάδων (12.000,00) ευρώ.

Τα συμβόλαια για την ασφάλιση των οχημάτων θα πρέπει να περιλαμβάνουν τις βασικές ασφαλιστικές καλύψεις όπως : αστική ευθύνη για σωματικές βλάβες έναντι τρίτων ανά θύμα (750.000,00 ευρώ) και υλικές ζημιές έναντι τρίτων ανά ατύχημα ( 750.000,00 ευρώ) .

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί την 13η Μαρτίου 2012 ημέρα Τρίτη ενώπιον της επιτροπής

διαγωνισμού και ώρα 12:00 έως 13:00(λήξη επίδοσης προσφορών) στα γραφεία της _ΕΥΑΚ οδός Σπάρτης 46.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σύμφωνα με :
1. Τον Κανονισμό Προμηθειών της ΔΕΥΑΚ και
2. Την σχετική Διακήρυξη .
Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν Φυσικά ή Νομικά Πρόσωπα ή Ενώσεις ή Κοινοπραξίες Φυσικών ή Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου της ημεδαπής, που αποδεδειγμένα λειτουργούν νόμιμα. Σαν εγγύηση για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό ορίζεται ποσοστό πέντε στα εκατό (5%) του προϋπολογισμού της διακήρυξης, ήτοι ποσού(600,00) ευρώ.

Οι προσφορές θα πρέπει επίσης να συνοδεύονται από φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Τη σχετική διακήρυξη του διαγωνισμού και έντυπα προσφοράς οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τα γραφεία της .Ε.Υ.Α.Κ. Περισσότερες πληροφορίες δίνονται καθημερινά από τα γραφεία της ΔΕΥΑΚ κα. Στραβάκου Σταυρούλα τηλ. 27210-63148. Τα έξοδα δημοσίευσης της παρούσας θα βαρύνουν τον ανάδοχο.