Βραβεύσεις των Επιθεωρήσεων της International Life

Σε 2 εκδηλώσεις συνεδριακών προδιαγραφών πραγματοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο 2011 οι βραβεύσεις των κορυφαίων συνεργατών των Επιθεωρήσεων Βορείου Ελλάδος και Αθηνών της International Life παρέα με συνεργάτες, φίλους και στελέχη της εταιρείας.

Στις 14 Φεβρουαρίου, οι Επιθεωρήσεις Βορείου Ελλάδος των κ.κ. Στάθη Γαβριηλίδη και Νίκου Παπακωνσταντίνου βράβευσαν τους συνεργάτες τους στο Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης της International Life. Στελέχη και ασφαλιστικοί σύμβουλοι των Επιθεωρήσεων ανέλυσαν τις απόψεις τους για την καθημερινές προκλήσεις τις οποίες αντιμετωπίζουν και συγκεκριμένα ο Agency Manager Υποκαταστήματος Δράμας κ Βαγγέλης Τοπχαναλής, o Unit Manager του Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης κ. Οδυσσέας Καραβάρας και ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος του Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης κ. Χαράλαμπος Γεωργάκος

Στις 22 Φεβρουαρίου, οι Επιθεωρήσεις Αθηνών των κ.κ. Στράτου Ξανθόπουλου, Παναγιώτη Κυρανάκη, Γιάννη Τόλιζα, το Agency του κ. Γιώργου Χατζή και το Γραφείο της κας Νίκης Νόμπελη πραγματοποίησαν τις βραβεύσεις των συνεργατών τους στο Ξενοδοχείο Holiday Inn Attica. Τις απόψεις τους για το ασφαλιστικό επάγγελμα κατέθεσαν οι Επιθεωρητές Πωλήσεων κ.κ. Στράτος Ξανθόπουλος, Παναγιώτης Κυρανάκης και Γιάννης Τόλιζας, οι Agency Managers Αθηνών κ.κ. Γιώργος Γρατσούνας, Τάσος Δανατζόπουλος, ο Unit Manager Υποκαταστήματος Βόλου κ. Στάθης Συγκαούνης, ο Country Chair του M.D.R.T. για την Ελλάδα και Ασφαλιστικός Σύμβουλος Γραφείου Χαλκίδας κ. Δημοσθένης Συκοβάρης και η Ασφαλιστικός Σύμβουλος Υποκαταστήματος Αθηνών κα Αριστέα Σπυριδάκου

Στις εκδηλώσεις έδωσαν το παρόν ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Φ. Μπράβος, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Π. Λίβας, ο Γενικός Διευθυντής κ. Γιάννης Μπράβος, η Διευθύντρια Δικτύου Πωλήσεων Agency System κα Ι. Κοτσιφάκη και η Προϊσταμένη Marketing κα Ματιάννα Γιογιού. Και στις 2 εκδηλώσεις παρακινητικές ομιλίες πραγματοποιήθηκαν από τους κ.κ. Φ. Μπράβο, Π. Λίβα, Ι. Κοτσιφάκη και Μ. Γιογιού, ενώ στην εκδήλωση των Επιθεωρήσεων Αθηνών τους παρευρισκομένους εμψύχωσαν επιπλέον ο Πρόεδρος της International Life ΑΕΑΖ και Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Μιλτιάδης Νεκτάριος και ο Γενικός Διευθυντής κ. Γιάννης Μπράβος.

Στις εκδηλώσεις απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις και βραβεία στους πρώτους Agency Managers, Unit Managers και Ασφαλιστικούς Συμβούλους σε παραγωγή Ζωής και Γενικών Ασφαλειών για το 2011. Μετά το πέρας των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας των Επιθεωρήσεων και cocktail σε μια ζεστή ατμόσφαιρα με ανταλλαγή απόψεων για τον ασφαλιστικό κλάδο.