«Mediσυν» από την ΑΧΑ Ασφαλιστική

Η ΑΧΑ Ασφαλιστική, μέλος του Ομίλου ΑΧΑ παγκόσμιου ηγέτη στον κλάδο κάλυψης χρηματο-οικονομικών κινδύνων, εγκαινιάζει τη νέα πρωτοπόρα γενιά προγραμμάτων Υγείας, Mediσυν, παρέχοντας προσιτές λύσεις, ευθυγραμμισμένες με τις σημερινές ανάγκες ασφάλισης της υγείας. Τα προγράμματα υγείας της ΑΧΑ βοηθούν τον πελάτη να ελέγχει τα αυξανόμενα έξοδα της φροντίδας της υγείας του, από μια σοβαρή νοσηλεία έως τα έξοδα ατυχήματος και από τις διαγνωστικές εξετάσεις έως έναν απλό έλεγχο ρουτίνας.

Η εταιρεία πραγματοποίησε εξειδικευμένη έρευνα αγοράς κατά τη διαδικασία σχεδιασμού των χαρακτηριστικών του νέου αυτού προϊόντος (παροχές, τιμολόγηση, διαδικασίες, κ.λπ.) προκειμένου να αφουγκραστεί σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία τις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου σε ό,τι αφορά την ασφάλιση υγείας. Η γνώμη των υποψηφίων πελατών, αλλά και των συνεργατών αποτέλεσε τη βάση πάνω στην οποία σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε το Mediσυν.

Το πρόγραμμα Mediσυν προσφέρει ένα μεγάλο εύρος καινοτομιών και σύγχρονων παροχών που περιλαμβάνουν:
• Ιδιαίτερα προσιτή τιμή.

• Δυνατότητα σχεδιασμού προγράμματος ανάλογα με την οικονομική κατάσταση της κάθε
οικογένειας.

• Διαφορετικό πρόγραμμα ανά ασφαλισμένο στο ίδιο οικογενειακό ασφαλιστήριο.

• Προνομιακή τιμολόγηση. Συγκεκριμένα ένα Οικογενειακό ασφαλιστήριο έχει  έκπτωση έως 7% ανάλογα με τον αριθμό των ασφαλισμένων μελών. Επίσης, ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή παρέχεται έκπτωση 5% στα ασφαλιστήρια εκτός νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, εάν ο συμβαλλόμενος του προγράμματος ή κάποιο μέλος της οικογένειας του έχει ήδη εν ισχύι ασφαλιστήριο στην ΑΧΑ στον κλάδο Ζωής, Αυτοκίνητου, Επιχείρησης ή Κατοικίας, τότε λαμβάνει έκπτωση 5%.

• Προνόμια Υγείας μέσω διαγνωστικών κέντρων, οφθαλμολογικών κέντρων και νοσηλευτηρίων.

• Εγγυημένη θέση νοσηλείας.

• Πλήρης κάλυψη αμοιβών γιατρών. 

• Ιατροφαρμακευτικά έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος εντός και εκτός νοσοκομείου.

• Ιατρική βοήθεια στο εξωτερικό ή 50χλμ. από την κατοικία του ασφαλισμένου σε περίπτωση ξαφνικής ασθένειας ή ατυχήματος.

• Πάνω από 20 συμβεβλημένα νοσηλευτήρια.

• Μέχρι 50% απόδοση της προκαταβολής σε περιπτώσεις προγραμματισμένων νοσηλειών σε μη συμβεβλημένα νοσηλευτήρια ή στο εξωτερικό.

• Στο οικογενειακό ασφαλιστήριο τα ασφαλισμένα παιδιά μπορούν να εισαχθούν μέχρι την ηλικία των 23 ετών, ενώ απολαμβάνουν τα προνόμια του οικογενειακού ασφαλιστηρίου μέχρι την ηλικία των 30 ετών.

Επιπρόσθετα, ο κάθε ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει την κάλυψη της εξωνοσοκομειακής φροντίδας ή/και την κάλυψη της αποπληρωμής ασφαλίστρων λόγω μόνιμης ολικής ανικανότητας σύμφωνα με τις ανάγκες του. Η κάλυψη της αποπληρωμής ασφαλίστρων αποτελεί σημαντική καινοτομία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, για προγράμματα αυτής της μορφής και αποδεικνύει την προσήλωση της ΑΧΑ στην κάλυψη των μεταβαλλόμενων αναγκών των ασφαλισμένων της.

Επίσης, η Εταιρία στο πλαίσιο της στρατηγικής της για απλή και ξεκάθαρη επικοινωνία με τον πελάτη, διαμόρφωσε τους όρους του νέου προγράμματος σε απλή και κατανοητή γλώσσα, όπου αναγράφονται ξεκάθαρα περιεχόμενα, ορισμοί και καλύψεις. 
 
Επιπλέον, η ΑΧΑ εξασφάλισε σε όλους τους ασφαλισμένους της με νοσοκομειακά προγράμματα, μια δυναμική σειρά Προνομίων Υγείας σε συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα και νοσηλευτήρια, όπως διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις σε προνομιακές τιμές, ιατρικές επισκέψεις και άλλες ιατρικές υπηρεσίες.
 
Το νέο πρόγραμμα παρουσιάζεται και μέσα από την εταιρική ιστοσελίδα www.axa.gr,  οπού οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για το Mediσυν, να υπολογίσουν τα ασφάλιστρά τους και να ενημερωθούν για τις συνεργασίες και τις προσφορές που παρέχει η Εταιρία μέσα από τα Προνόμια Υγείας

Τέλος, η ΑΧΑ έχει θέσει στη διάθεση των ασφαλισμένων της 24ωρη Γραμμή Υγείας, η οποία είναι στελεχωμένη με εξειδικευμένο ιατρικό και διοικητικό προσωπικό. Ο πελάτης μπορεί να καλέσει τη Γραμμή Υγείας στο 801 111 222 333 από σταθερό ή 210 726 8000 από κινητό ή σταθερό για να λάβει ιατρικές συμβουλές και καθοδήγηση πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη νοσηλεία του, να ενημερωθεί για τα υφιστάμενα συμβεβλημένα νοσηλευτήρια,  για τις καλύψεις και παροχές του προγράμματός του και να λάβει την επιβεβαίωση κάλυψης της νοσηλείας του.

Το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε εδώ