Ασφάλιση οχημάτων του δήμου Αρταίων

Ο Δήμαρχος Αρταίων, Ιωάννης Αθαν.Παπαλέξης, προκηρύσσει δημόσιο ανοικτό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές, με κριτήριο την χαμηλότερη τιμή για την ανάδειξη μειοδότη που θα προβεί στην ασφάλιση των οχημάτων του Δήμου Αρταίων για ένα (1) και μόνο έτος με τη λήξη των τρεχόντων συμβολαίων, προϋπολογισμού 20.800,00€  (συμπεριλαμβανομένου του φόρου).

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού, στις 8-3-2012, ημέρα Πέμπτη, με ώρα έναρξης παραλαβής των προσφορών στις 10.30 π.μ. και ώρα λήξης παραλαβής των προσφορών στις 11.00 π.μ.

Η εγγύηση συμμετοχής στον διαγωνισμό ορίζεται στο 5% επί του προϋπολογισμού μελέτης δηλαδή ποσού χιλίων σαράντα Ευρώ (1.040,00€) και εκδίδεται, όπως ορίζει ο νόμος, υπέρ του συμμετέχοντος, απευθυνόμενη στο Δήμο Αρταίων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των στοιχείων της διακήρυξης και των τεχνικών στοιχείων και να παραλάβουν τα σχετικά τεύχη της δημοπρασίας, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αρταίων.