Κοπή Πίτας του Γραφείου Πωλήσεων της Axa του Μ. Μανουάχ

Την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε το γραφείο Πωλήσεων της AXA Ασφαλιστικής υπό την διελυθυνση του κ. Μωυσή Μανουάχ την  Παρασκευή 10 Φεβρουάριου 2012 στο «Queen’s Bar-Restaurant AEL F.C.ARENA» στη Λάρισα.
 
Ο κ. Μωυσής Μανουάχ πλαισιωμένος από τον Βοηθό Συντονιστή κ. Νικόλαο Μπλαντέμη, κάνοντας τον απολογισμό του παραγωγικού έτους 2011 συνεχάρη ιδιαίτερα όλους τους συνεργάτες του, για τη συμβολή τους στη επίτευξη των στόχων το 2011, αφού σε μια τόσο δύσκολη χρονιά τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά και κυμάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα τόσο στις Ασφαλίσεις Ζωής όσο και στις Γενικές Ασφαλίσεις. Τέλος, επισήμανε την ανάγκη συνεχούς προσπάθειας όλων των συνεργατών και ευχήθηκε σε όλους η νέα χρονιά να είναι ακόμη πιο δημιουργική και αποδοτική.

Ο κ. Κοσμάς Σμπιλής, Διευθυντής Πωλήσεων Agency System της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, έδωσε τον τόνο των πωλήσεων του Δικτύου για το 2012, αναλύοντας τους στόχους και υποδεικνύονας τις ευκαιρίες που δημιουργούνται για τους συνεργάτες ακόμη και μέσα από συνθήκες οικονομικής κρίσης. Eυχαρίστησε και συνεχάρη τους συνεργάτες του κ. Μανουάχ για την ουσιαστική συμβολή τους στην επίτευξη των στόχων της Εταιρίας, πετυχαίνοντας παράλληλα πολύ μεγάλο ποσοστό διατηρησιμότητας των συμβολαίων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των Συνεργατών των κυρίων Γ. Λύτρα και Α. Τσιβούλη για τις υψηλές αποδόσεις τους στην παραγωγή και στην διατηρησιμότητα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλοι οι συνεργάτες από τα γραφεία της Λάρισας, της Κοζάνης, της Λαμίας και του Βόλου. Επίσης, παρευρέθησαν, ο Διευθυντής Πωλήσεων Agency System της ΑΧΑ Ασφαλιστικής κ. Κοσμάς Σμπιλής και οι Επιθεωρητές Πωλήσεων κ.κ.  Απόστολος Ζορμπαλάς και Ιωάννης Γεωργίου.

Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή τιμητικής πλακέτας από τον κ. Μωυσή Μανουάχ  στον Επιθεωρητή Πωλήσεων κ. Απόστολο Ζορμπαλά για την επταετή προσφορά του στην περιοχή της Κεντρικής Ελλάδος και Δυτ. Μακεδονίας.