Εξειδικευμένα προγράμματα νομικής προστασίας για επαγγελματίες από την ARAG

Η ασφαλιστική εταιρεία ARAG ασχολείται αποκλειστικά και εξειδικευμένα με τον κλάδο της Νομικής Προστασίας και έχει μια επιτυχημένη παρουσία στην ελληνική αγορά από το 1972. Λειτουργεί ως υποκατάστημα της γερμανικής ARAG που εδρεύει στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, έχει έδρα την Αθήνα και δύο υποκαταστήματα με δυναμική παρουσία, στην Πάτρα για την Νότια Ελλάδα και στην Θεσσαλονίκη για την Βόρεια Ελλάδα.

Το πρόγραμμα της Επαγγελματικής Νομικής Προστασίας της Arag είναι κομμένο και ραμμένο για τις ανάγκες των επαγγελματιών, είτε αυτοί έχουν ένα κατάστημα, μια βιοτεχνία, μια επιχείρηση πώλησης ή παραγωγής.
Τι θα κάνει π.χ. ένας καταστηματάρχης όταν ο ιδιοκτήτης του μισθωμένου καταστήματος του κάνει έξωση ή του ζητάει ανανέωση της μίσθωσης με δυσμενείς όρους αναπροσαρμογής μισθώματος?
Τι θα κάνει π.χ. ένας επιχειρηματίας όταν κάποιος υπάλληλος του στρέφεται εναντίον του για εργασιακά θέματα (υπερωρίες – άδειες – επιδόματα) ή από εργατικό ατύχημα?
Τι θα κάνει π.χ. ένας  επαγγελματίας όταν από ευθύνη τρίτου υποστεί ζημιές το κατάστημα, ο εξοπλισμός του, τα εμπορεύματα του?
Τι θα κάνει π.χ. ένα επαγγελματίας όταν αντιμετωπίζει προβλήματα με το ασφαλιστικό του ταμείο κοινωνικής ασφάλισης ή περίθαλψης?
Τι θα κάνει π.χ. ένα επιχειρηματίας που φρόντισε να ασφαλίσει την επιχείρησή του από φωτιά, αλλά η ασφαλιστική του εταιρία στην δύσκολη στιγμή δεν ανταποκρίνεται στα συμφωνηθέντα?
Τι θα κάνει, τέλος, ένα καταστηματάρχης που παίρνει μια κλήση και βρίσκεται κατηγορούμενος σε ποινικό δικαστήριο για εξ αμελείας αδικήματα της δραστηριότητάς του?

Η απάντηση σε όλα αυτά τα καθημερινά ερωτήματα είναι ότι θα τρέξει στο δικηγόρου του. Το ίδιο θα κάνει και όταν ένα τιμολόγιό του μένει απλήρωτο, μια επιταγή ή συναλλαγματική που πήρε δεν εισπράχθηκε κ.ο.κ.
Το ίδιο λέμε κι εμείς. Με τη διαφορά πώς τώρα το δικηγόρο τον πληρώνει η Arag σύμφωνα με τους όρους ασφάλισης. Αυτή είναι η ασφάλιση της Νομικής Προστασίας και η ARAG με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα που την διακρίνει εγγυάται την εξυπηρέτησή του πελάτη.