Μη χάσετε την 1η ημερίδα του InsuranceForum.gr!

Το InsuranceForum.gr έπειτα από 17 μήνες παρουσίας στο διαδίκτυο διοργανώνει την πρώτη συνάντηση – γνωριμία επαγγελματιών ασφαλιστών από όλη την Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012, στο Ξενοδοχείο Porto Palace (26ης Οκτωβρίου 65 Λιμάνι), στη Θεσσαλονίκη (είσοδος ελεύθερη).

Η ημερίδα φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα νέο βήμα για να συζητηθούν τα προβλήματα που απασχολούν τους ασφαλιστές όλης της χώρας ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τις αλλαγές που διαμορφώνουν μία νέα πραγματικότητα στον ασφαλιστικό κλάδο στην Ελλάδα.

Η 1η ημερίδα του InsuranceForum.gr φιλοδοξεί να είναι μία διαφορετική ημερίδα από αυτές που έχουμε συνηθίσει να παρακολουθούμε με εντελώς διαφορετική θεματολογία και μία νέα προσέγγιση της ασφαλιστικής πραγματικότητας.

Στόχος της ημερίδας είναι η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των ασφαλιστών αλλά και η συζήτηση για πιθανές συνέργειες στο άμεσο μέλλον.
Θα υπάρξουν ομιλίες από επαγγελματίες ασφαλιστές της αγοράς με μεγάλη εμπειρία στον χώρο για ζητήματα όπως:
• Η νέα νομοθεσία της ΤτΕ και πώς επηρεάζει την καθημερινότητα του ασφαλιστή.
• Σε ποιους ασφαλιστικούς κλάδους πρέπει να στραφούμε τα επόμενα χρόνια.
• Μια διαφορετική προσέγγιση των πωλήσεων στο νέο περιβάλλον όπως διαμορφώνεται.
• Καινοτόμοι μέθοδοι στρατολόγησης νέων ασφαλιστών.

Συντονιστής της ημερίδας θα είναι ο κ.Βασιλειάδης Αριστείδης εμπνευστής της ιδέας για την δημιουργία του InsuranceForum.gr και διαχειριστής του.

Οι ώρες διεξαγωγής καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα από τα ηλεκτρονικά μέσα :
www.insuranceworld.gr
www.insuranceforum.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Βασιλειάδη Αριστείδη στο administrator@insuranceforum.gr ή στο τηλέφωνο 6941665405

Λόγω των περιορισμένων θέσεων, θα παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε εγκαίρως για την συμμετοχή σας.

Χορηγοί επικοινωνίας: Insurance world και insuranceworld.gr

Λίγα λόγια για το InsuranceForum.gr
To InsuranceForum ξεκίνησε την λειτουργία του τον Νοέμβριο του 2010 από τον Βασιλειάδη Αριστείδη ο οποίος υλοποίησε μια ιδέα σύμφωνα με την οποία ο κάθε διαμεσολαβούντας θα μπορούσε να βρει πληροφορίες για ασφαλιστικά προϊόντα και να συζητήσει ή να ανταλλάξει απόψεις με συναδέλφους του ανά την Ελλάδα.

Στο insuranceforum.gr μπορούν ασφαλιστές και ασφαλιζόμενοι να συζητάνε ελεύθερα και χωρίς καμιά λογοκρισία για τα ασφαλιστικά δρώμενα και γενικότερα για τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς.

Το insuranceforum από τις πρώτες μέρες τις λειτουργίας του έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές κυρίως σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και σήμερα πια αποτελεί το κεντρικό σημείο ενημέρωσης μεγάλου μέρους στελεχών ασφαλιστικών εταιριών μιας και πέραν των διαλόγων που αναπτύσσονται παρέχει και μία συνολική αναφορά των ασφαλιστικών ειδήσεων της χώρας.

Στους μήνες που ακολούθησαν γράφτηκαν μέλη του ασφαλιστές, στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, πραγματογνώμονες, εταιρίες ασφαλιστικού software αλλά και απλός κόσμος που ήθελε να μιλήσει είτε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε με ασφαλιστικές εταιρίες είτε για να ανταλλάξει απόψεις για αυτές.

Το φόρουμ αυτό είναι το μοναδικό που υπάρχει στην Ελλάδα και έχει ως στόχο να αναδειχθεί ως το μεγαλύτερο κέντρο ανταλλαγής πληροφοριών για ασφαλιστικά ζητήματα.

Σήμερα έπειτα από 16 μήνες έχει δημιουργηθεί μία μεγάλη κοινότητα από ανθρώπους που μοιράζονται τους προβληματισμούς τους στα νέο οικονομικό περιβάλλον που διαμορφώνεται.

Στο forum μέχρι στιγμής έχουν αναπτυχθεί περισσότερα από 1.400 θέματα και έχουν δημοσιευθεί πάνω από 7.000 απαντήσεις μελών, αριθμοί που καθημερινά αυξάνονται.

Για να κρατάμε σε συνεχή επαφή τα μέλη και τους επισκέπτες του φόρουμ και να τους κεντρίζουμε το ενδιαφέρον δημιουργούμε συνεχώς νέες θεματικές κατηγορίες σε τακτά χρονικά διαστήματα καθώς και νέες δωρεάν υπηρεσίες – διευκολύνσεις προς τους  διαμεσολαβούντες. Το σημαντικότερο όλων είναι πως σε όλες τις αλλαγές συμμετέχουν ενεργά τα μέλη του φόρουμ.

Τι μπορεί να βρει κάποιος στο www.insuranceforum.gr?

• Συζητήσεις και πληροφορίες για όλους τους ασφαλιστικούς κλάδους στην χώρα μας. Από την ασφάλιση του αυτοκινήτου μέχρι αναλυτικές πληροφορίες για ασφαλίσεις αεροσκαφών.

• Πληροφορίες για όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα οι οποίες αναρτώνται στο φόρουμ από τα μέλη του άρα δεν αφορούν μόνο επίσημα δελτία τύπου των εταιρειών αλλά και εσωτερική πληροφόρηση που γνωρίζουν οι συνεργάτες.

• Ασφαλιστικές συζητήσεις μεταξύ επαγγελματιών ασφαλιστών για όλα τα ζητήματα.

• Ασφαλιστικές συζητήσεις μεταξύ ασφαλιζόμενων χωρίς καμία λογοκρισία η απαγόρευση αναφοράς ονομάτων εταιρειών.

• Ασφαλιστικά σεμινάρια ιδιαίτερα χρήσιμα για παλαιούς και νέους ασφαλιστές.

• Πληροφορίες για νομικά και φορολογικά ζητήματα των διαμεσολαβητών.

• Συζητήσεις και πληροφορίες για όλα τα ασφαλιστικά προγράμματα ασφαλιστικών γραφείων και πραγματογνωμόνων της ελληνικής αγοράς. 

• Πληροφορίες και συζητήσεις για την Ασφαλιστική αγορά της Κύπρου

• Αναδημοσιεύσεις των σημαντικών ειδήσεων από τα μεγάλα ελληνικά ασφαλιστικά portals.

•   Ειδικό τμήμα για συζητήσεις μεταξύ ασφαλιστών που ξεκινάνε τώρα την ασφαλιστική  τους καριέρα.

• Ανάρτηση χρήσιμων εγγράφων για ασφαλιστές και ασφαλιζόμενους στην πρώτη σελίδα του φόρουμ τα οποία μπορεί ο καθένας να κάνει download.

• Πρόσβαση των ασφαλιστών από την πρώτη σελίδα του φόρουμ στα portals υποστήριξης ασφαλιστών όλων των ασφαλιστικών εταιριών. Η συγκεκριμένη δυνατότητα ισχύει για τα εγγεγραμμένα μέλη.

Καθημερινά από το  insuranceforum.gr στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές αλλά και απλός κόσμος ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις της αγοράς.

Το insuranceforum.gr αποτελεί ένα πραγματικά αξιόπιστο εργαλείο ενημέρωσης συνολικά της ασφαλιστικής αγοράς.