ΕΙΑΣ: 73 Νέα στελέχη στην ασφαλιστική αγορά

Εβδομήντα τρία νέα στελέχη προσετέθησαν στον μεγάλο αριθμό στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς που αποφοίτησαν από τα Ετήσια προγράμματα του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών

Τα πτυχία του Ετήσιου Προγράμματος Εκπαίδευσης Στελεχών Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων 2010 – 2011, του Ετησίου Προγράμματος Σπουδών Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων 2010 – 2011 & του Ετησίου Προγράμματος Ασφαλιστικών & Χρηματοοικονομικών Σπουδών 2009 – 2010 παρέλαβαν οι απόφοιτοι στην ετήσια θεσμική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2011, στο κινηματογράφο «Μικρόκοσμο», στη Λ. Συγγρού.

Στην ίδια εκδήλωση παρέλαβαν τα πιστοποιητικά της LIMRA τριάντα δύο επίλεκτοι ασφαλιστές που ολοκλήρωσαν με επιτυχία το νέο πρόγραμμα PDS 201,που διαχειρίζεται και πραγματοποιεί στη χώρα μας το ΕΙΑΣ.

Χαιρέτησαν την εκδήλωση και παρέδωσαν τα πτυχία ο κος Θ. Κοκκάλας, Γενικός Διευθυντής της ERGO & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΕΙΑΣ, η κα Μ. Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια της Ε.Α.Ε.Ε., ο κος Μ. Κυριάκου, Περιφερειακός Εκτελεστικός Σύμβουλος Μεσογείου & Μέσης Ανατολής της LIMRA, ο κος Ν. Σωφρονάς, Δ/ντης Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Δικτύου της Ασφ. Εταιρείας INTERAMERICAN, ο κος Αλ. Ραφαηλίδης, Πρόεδρος Π.Ο.Α.Δ, ο Γ. Φουφόπουλος, Επιθεωρητής Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής & ο κος Σπ. Λευθεριώτης, Εντεταλμένος Σύμβουλος Διοίκησης ΕΙΑΣ.

Όλοι οι ομιλητές αναφέρθηκαν στη σημερινή οικονομική συγκυρία και στην επένδυση που πρέπει να γίνει σε γνώσεις και Θ. Κοκκάλας, Γενικός Διευθυντής της ERGO & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΕΙΑΣδεξιότητες ώστε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στη εργασία μας. 

Αναφέρθηκαν στο ρόλο του ΕΙΑΣ στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και τη συμβολή του στη μεταφορά εξειδικευμένων ασφαλιστικών γνώσεων αλλά και υποστήριξης του δύσκολου ρόλου των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Ο κος Κυριάκου παρουσίασε τους στόχους της LIMRA στην Ελλάδα και τόνισε τη μεγάλη σημασία που δίνει στη θεσμική συμμαχία με το ΕΙΑΣ.

Οι αριστούχοι των Ετησίων Προγραμμάτων κος Ανδρεόπουλος Κωνσταντίνος Ασφαλιστικός σύμβουλος (Ετήσιο Πρόγραμμα Ασφαλιστικών Σπουδών), ο κος Τσιάκαλος Ευάγγελος – Μιλτιάδης από την Εθνική Ασφαλιστική (Ετήσιο Πρόγραμμα Σπουδών Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων) &  ο κος ΣτράγκαςΜ. Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια της Ε.Α.Ε.Ε Νικόλαος από την Εθνική Ασφαλιστική (Ετήσιο Πρόγραμμα Ασφαλιστικών & Χρηματοοικονομικών Σπουδών),εκτός από τα βραβεία παρέλαβαν και χρηματικό ποσό ύψους 500,00 € έκαστος. 

Το ποσό αυτό για τον αριστούχο του Ετησίου Προγράμματος Ασφαλιστικών Σπουδών προσέφερε για άλλη μια χρονιά ο κος Δρακάτος, εκδότης του περιοδικού «Ιδιωτική Ασφάλιση», η  Ασφαλιστική Εταιρεία ERGO και το ΕΙΑΣ προσέφεραν τα άλλα δύο χρηματικά ποσά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης την οποία στήριξε οικονομικά η εταιρεία CARGLASS και τίμησε με την παρουσία του ο κος Κωνσταντόπουλος Ταξιάρχης, Γενικός Διευθυντής CARGLASS GREECE, προβλήθηκαν φιλμάκια και στιγμιότυπα από την εκπαιδευτική δραστηριότητα των σπουδαστών, καθώς και οι απόψεις τους για όσα προσέφερε το ΕΙΑΣ στην επαγγελματική τους ανάπτυξη.