Executive Insurance Brokers: Ανασφάλεια τέλος!

Ένα νέο αναβαθμισμένο πλαίσιο συνεργασίας με τα Δίκτυα Πωλήσεων, θα παρουσιάσουν η Διοίκηση και τα Στελέχη της Executive Insurance Brokers A.E. στην ετήσια συνάντηση του 2012 με τους διαμεσολαβούντες – συνεργάτες της εταιρίας.  

• Η συνάντηση με τους συνεργάτες της Βόρειας Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη:  Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, ώρα 4:00μμ.

• Η συνάντηση με τους συνεργάτες της Κεντρικής και Νότιας Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα:  Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο – αίθουσα Κωστής Παλαμάς, Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου, ώρα 4:00μμ. 

• Η συνάντηση με τους συνεργάτες της Κρήτης θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο:  Τετάρτη 7 Μαρτίου, ώρα 4:00μμ.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων η Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας κα Ευγενία Καφφετζή και οι Συνεργάτες της θα παρουσιάσουν επίσης τη γενικότερη πορεία της ασφαλιστικής αγοράς, καθώς και τις δράσεις και τα αποτελέσματα χρήσης της εταιρίας το 2011 και τις προοπτικές και ενέργειες για το 2012.

Το μήνυμα των φετινών συναντήσεων συνοψίζεται σε δύο λέξεις: Ανασφάλεια τέλος!

Γιατί ασφαλιστικές υπηρεσίες και ανασφάλεια δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Αντίθετα η περίοδος κοινωνικής και οικονομικής ανασφάλειας που πλήττει τη χώρα αποτελεί για το σύνολο του ασφαλιστικού κλάδου μια μεγάλη πρόκληση:  Να προσφέρει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις ένα πλαίσιο σιγουριάς.  Αυτός είναι ο βασικός μας στόχος για την πολύπλοκη χρονιά που διανύουμε.  

Η συνεισφορά της Executive Insurance Brokers στην κατάκτηση αυτού του στόχου είναι η κορυφαία τεχνογνωσία, η συνεπής πολιτική και η ουσιαστική υποστήριξη μέσω των αναβαθμισμένων καινοτόμων υπηρεσιών στους διαμεσολαβούντες – συνεργάτες της και κατ΄ επέκταση στους πελάτες.