Η ERGO Ελλάδας βραβεύεται από τη μητρική εταιρεία

Το 2011 έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ERGO Ελλάδας, η οποία βραβεύθηκε από τη μητρική της εταιρία για το συνολικό θετικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, για την επιτυχή αλλαγή της εταιρικής επωνυμίας της, αλλά και για την ανάδειξη των αξιών που η αλλαγή αυτή σηματοδοτεί.

Συγκεκριμένα, το ERGO Award 2011 απονεμήθηκε στην ελληνική εταιρεία στο πλαίσιο της ετήσιας διοργάνωσης “ERGO kick-off 2012”, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία, παρουσία των Διοικητικών  Συμβουλίων της ERGO και 900 περίπου επίλεκτων στελεχών απ’ όλες τις εταιρίες του ομίλου, ανά την υφήλιο. Το ERGO Award είναι ένα βραβείο που απονέμεται σε υπαλλήλους του ομίλου, οι οποίοι διακρίθηκαν κατά τη διάρκεια των καθημερινών τους καθηκόντων για την προσπάθειά τους να ενισχύσουν τις εταιρικές αξίες και δεσμεύσεις – υποσχέσεις  προς όλα τα εμπλεκόμενα μέλη και να συμβάλλουν καθοριστικά στην προώθηση και βιώσιμη εφαρμογή τους.

Για το 2011 υποβλήθηκαν συνολικά 44 προτάσεις από τις 35 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται ο όμιλος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ERGO μετά από ψηφοφορία ανέδειξε τέσσερις υποψήφιους  που πληρούσαν τα κριτήρια εκείνα για να ανέβουν στη σκηνή του εκθεσιακού κέντρου της Κολωνίας να παραλάβουν το βραβείο τους και να δεχθούν τα θερμά συγχαρητήρια και το παρατεταμένο χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων. 

Η ERGO Ελλάδας ήταν η μόνη εταιρία που διακρίθηκε εκτός της Γερμανίας, στο πρόσωπο των στελεχών της στο χώρο των Πωλήσεων και του Marketing, γεγονός που μεγιστοποιεί την αξία και ενισχύει τη σπουδαιότητα αυτής της βράβευσης, ειδικά σε σχέση με τη χρονική περίοδο που πραγματοποιήθηκε. 

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Dr. T. Oletzky κατά την εναρκτήρια ομιλία του και με κριτική διάθεση δήλωσε «δεν μπορούμε συνεχώς να χρησιμοποιούμε την οικονομική κρίση ως βασική δικαιολογία για την απόδοσή μας, όταν στη χώρα με την πιο βαθιά οικονομική ύφεση, στην Ελλάδα, η εταιρεία παρουσιάζει τόσο καλά αποτελέσματα και έχει μια σταθερή αναπτυξιακή πορεία».

Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής της ERGO Ελλάδας κ. Θεόδωρος Κοκκάλας σχολιάζοντας τη βράβευση της εταιρείας τόνισε «Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος και υπερήφανος που η συνεχής  προσπάθεια και τα καλά αποτελέσματα της εταιρείας μας, επιβραβεύθηκαν και με αυτό τον τρόπο από τη διοίκηση του ομίλου μας. 

Συνεχίζουμε με την νέα εταιρική μας επωνυμία η οποία δεν είναι απλά μια αλλαγή χρωμάτων, συμβόλων και επιγραφών, αλλά μια μοναδική και σπάνια ευκαιρία για μια οργανωμένη προσπάθεια να γεννηθεί κάτι νέο, φρέσκο και ιδιαίτερα φιλόδοξο». 

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ERGO στην Ελλάδα κ. Στάθης Τσαούσης μαζί με την Υπεύθυνη Marketing κα Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη παρέλαβαν το βραβείο από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της ERGO International Dr. Jochen Messemer, ο οποίος τους συνεχάρη για την εξαιρετική τους εργασία και απόδοση στα πλαίσια των πωλήσεων και της ανάπτυξης καθώς και του έργου για την αλλαγή της εταιρικής επωνυμίας.