ΕΣΑΠΕ – GAMA Global Hellas: Leadership – The Past, The Present and the Future (video)

Η Ένωση Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος (ΕΣΑΠΕ) www.esape.gr,  στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της,  με σκοπό να εμπλουτίσει τις γνώσεις των συμμετεχόντων και να διευρύνει, με νέα ερεθίσματα, τον ηγετικό ρόλο των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, και η GAMA Global Hellas www.gamahellas.com,  θα πραγματοποιήσουν το 9ο Συνέδριό τους (υπό την αιγίδα της GAMA Global www.gamaglobal.org ), με Επιφανείς Ομιλητές,  την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022, live streaming και διαζώσης.

Με γνώμονα την μεταλαμπάδευση βέλτιστων πρακτικών, δοκιμασμένων μεθόδων και εργαλείων που θα συμβάλλουν στην εξέλιξη του ρόλου της Ηγεσίας στον χρηματο-ασφαλιστικό κλάδο, το Ελληνικό Παράρτημα φέτος επικεντρώνεται στην Ιστορία της Ηγεσίας από την Αρχαία Ελλάδα έως τη σύγχρονη εποχή μέσω μιας ιστορικής αναδρομής. Βασικός σκοπός του συνεδρίου είναι να αναδείξει σπουδαία γεγονότα που ξεκινούν από την Αρχαία Ελλάδα και ενέπνευσαν την σύγχρονη διανόηση σε θέματα Ηγεσίας, Εταιρικής Κουλτούρας και καλύτερης κατανόησης του στρατηγικού ρόλου της Διοίκησης των Ανθρωπίνων Πόρων.

Βασικός σκοπός του συνεδρίου είναι να αναδείξει αρχές και αξίες που ξεκινούν από την Αρχαία Ελλάδα και ενέπνευσαν την σύγχρονη διανόηση σε θέματα Ηγεσίας, Εταιρικής Κουλτούρας και καλύτερης κατανόησης του στρατηγικού ρόλου της Διοίκησης των Ανθρωπίνων Πόρων.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στις 6 Ιουλίου 2022 στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Ακρόπολης και θα μεταδίδεται ταυτόχρονα Ελλάδα, Κύπρο, ΗΠΑ αλλά και σε όλα τα παραρτήματα του οργανισμού σε Καναδά, Μπαχάμες, Κίνα, Μεξικό, Φιλιππίνες, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ και Χόνγκ Κόνγκ.

δείτε το βίντεο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*