Επιτυχίες για την Επιθεώρηση του Κ. Πεφάνιου της International Life

«Δουλεύουμε με κέφι, με πάθος και ουσιαστικά έχουμε βοηθήσει χιλιάδες οικογένειες να κοιμούνται το βράδυ ήσυχες, έχοντας εξασφαλίσει ότι αν τα  πράγματα δεν πάνε καλά στη ζωή τους, θα έχουν ένα οικονομικό στήριγμα. 

Τίποτα δεν θα βρίσκονταν στο επίπεδο αυτό αν δεν υπήρχε από πίσω η εταιρεία μας η International Life. Η εταιρεία όχι μόνο στηρίζει τις προσπάθειες και τους αγώνες μας αλλά πρωτοπορεί και καινοτομεί σ’ όλους τους τομείς, δημιουργώντας για όλους μας σχεδόν ιδανικές συνθήκες εργασίας», δήλωσε ο Επιθεωρητής Πωλήσεων κ. Κλέαρχος Πεφάνιος.

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση βράβευσης των κορυφαίων συνεργατών της επιθεώρησης πωλήσεων Κλέαρχου Πεφάνιου, τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Holiday Inn Attica σε μια εκδήλωση συνεδριακών προδιαγραφών.  

Η βραδιά, με κεντρικό μήνυμα ‘Επιτυχία στον κύβο’ αποτέλεσε σταθμό για την πορεία των εργασιών της επιθεώρησης.Επιτυχίες για την Επιθεώρηση του Κ. Πεφάνιου της International Life

Στη βραδιά παρευρέθηκαν πάνω από 200 συνεργάτες, φίλοι και στελέχη του Ομίλου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Φ. Μπράβος, το μέλος Δ.Σ. κ. Σ. Ταγκόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Π. Λίβας, η Διευθύντρια Δικτύου Πωλήσεων Agency System κα Ι. Κοτσιφάκη, η Αντιπρόεδρος BSA κα Ρίτα Χριστοδουλάτου, ο Διευθυντής Πρακτορειακού Δικτύου κ. Μ. Τάτσης, ο Διευθυντής Μεγάλων Πελατών κ. Dieter Krumbholz, η Υποδιευθύντρια Ζωής κα Ροδούλα Γουλανδρή, η Υποδιευθύντρια Κλάδου Αποζημιώσεων της International Life Α.Ε.Γ.Α. κα Μ. Κράνη, η Υποδιευθύντρια Product Management κα Αγλαϊα Πετσέτη, η Υποδιευθύντρια Ανάληψης & Εκδόσεων Συμβολαίων Γενικών Ασφαλίσεων κα Ελένη Φωτάκη, η Προϊσταμένη Marketing κα Ματιάννα Γιογιού, διοικητικά στελέχη του Ομίλου και στελέχη πωλήσεων.

Παρακινητικές Ομιλίες πραγματοποιήθηκαν από τους κ.κ. Φ. Μπράβο, Π. Λίβα, Ρ. Χριστοδουλάτου και Μ. Γιογιού, ενώ στελέχη και ασφαλιστικοί σύμβουλοι της Επιθεώρησης μοιράστηκαν με  τους παρευρισκομένους τις προσωπικές τους εμπειρίες για το ασφαλιστικό επάγγελμα.

Επιτυχίες για την Επιθεώρηση του Κ. Πεφάνιου της International LifeO Agency Manager, κ. Γ. Γκαβογιάννης δήλωσε: «Την ώρα που ο πελάτης με εμπιστεύεται και υπογράφει την αίτηση παρόλο που είμαστε οι δυο μας . . . ακούω χειροκροτήματα!» και ο Unit Manager κ. Κ. Φλόκας είπε χαρακτηριστικά «Αν σκέφτεσαι δεν μπορώ ποτέ δεν θα καταφέρεις τίποτα, ενώ αν σκέφτεσαι θα το προσπαθήσω τότε θα κάνεις θαύματα». 

Σύμφωνα με τον ασφαλιστικό σύμβουλο κ. Ηλία Αποστολόπουλο «Στο επάγγελμα αυτό οφείλουμε να ακούμε τον πελάτη, να στεκόμαστε δίπλα του, ανεξάρτητα με το εάν πρόκειται για κάτι προσωπικό ή επαγγελματικό, συναισθηματικό ή πρόβλημα υγείας. 

Για τον ίδιο είναι εξαιρετικά σημαντικό στη δύσκολη στιγμή του που νιώθει αδύναμος και ευάλωτος, να του σταθούμε και να τον οδηγήσουμε προς την σωστή κατεύθυνση, επιλύοντας στα πλαίσια του εφικτού το πρόβλημά του» και σύμφωνα με την κα Σοφία Ζερβουδάκη, «η δουλειά μας είναι να ακούσουμε τους πελάτες μας. 

Να τους καθοδηγήσουμε έτσι ώστε να συνειδητοποιήσουν μόνοι τους την ανάγκη του συνταξιοδοτικού σχεδιασμού. Άλλωστε όλοι μας πειθόμαστε καλύτερα από λόγους που ανακαλύπτουμε μόνοι μας. Επιτυχίες για την Επιθεώρηση του Κ. Πεφάνιου της International Life

Οφείλουμε να προσπαθήσουμε να μάθουμε ποιο είναι το αληθινό τους όνειρο. Σίγουρα οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε να ζήσουμε πολύ και να ζήσουμε καλά. Υπάρχει περίπτωση να μετανιώσουμε ποτέ που καταφέραμε να εκπληρώσουμε την υπέρτατη αυτή επιθυμία μας;». 

Επίσης,ο κ. Ν. Κομπόγιωργας δήλωσε: «Αυτό που βοηθάει στο αποτέλεσμα όλης αυτής της προσπάθειας νομίζω ότι είναι η πειθαρχία. 

Η πειθαρχία με έχει βοηθήσει να εφαρμόζω το πρόγραμμα μου όσο γίνεται καλύτερα και να προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος και στην πώληση των συμβολαίων και στην εξυπηρέτηση του πελάτη και στο να παίρνω συστάσεις».

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, τιμητικές διακρίσεις και βραβεία απονεμήθηκαν στους πρώτους συνεργάτες σε παραγωγή Ζωής και Γενικών Ασφαλειών, στους πρώτους Unit Managers και Agency Managers σε παραγωγή Ζωής και Γενικών Ασφαλειών, καθώς και στους επιτυχόντες εσωτερικού διαγωνισμού πωλήσεων, με έπαθλο ένα ταξίδι. Με τιμής ένεκεν βράβευση τιμήθηκε η κα Ελένη Φωτάκη για τη συνεισφορά της στην ανάπτυξη των εργασιών της επιθεώρησης και της εταιρείας.

Μετά το πέρας των εργασιών της εκδήλωσης, η βραδιά συνεχίστηκε με cocktail party, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συγχαρούν τους συνεργάτες της επιθεώρησης και να ανταλλάξουν απόψεις για τον ασφαλιστικό κλάδο σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα.