Κύκλος επιτυχημένων ασφαλιστών της MetLife Alico

Ανακοινώθηκαν πρόσφατα από την MetLife Alico τα ονόματα των κορυφαίων ασφαλιστικών συμβούλων οι οποίοι συγκαταλέγονται στον Κύκλο Επιτυχημένων Ασφαλιστών της εταιρείας για το 2012.

Η MetLife Alico έχει καθιερώσει τον Κύκλο Επιτυχημένων Ασφαλιστών εδώ και  3 δεκαετίες. Αποτελείται από επαγγελματίες ασφαλιστικούς συμβούλους ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου, οι οποίοι με το έργο τους έχουν κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση στην Εταιρία, ενώ αναγνωρίζονται ευρύτερα και από ολόκληρη την Ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Πολύ σημαντικά ποιοτικά κριτήρια, όπως ο υψηλός δείκτης διατηρησιμότητας συμβολαίων αλλά και η άμεμπτη επαγγελματική σταδιοδρομία του μέλους, έρχονται να συμπληρώσουν τα  παραγωγικά αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, ώστε οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι να πληρούν τις προϋποθέσεις για την συμμετοχή τους στον Κύκλο Επιτυχημένων Ασφαλιστών.

Σε μήνυμά του, ο κ. Γ. Ζερβουδάκης, Agency Director Ελλάδας της MetLife Alico, αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Στον ασφαλιστικό σύμβουλο που είναι μέλος του Κύκλου Επιτυχημένων Ασφαλιστών, ανέκαθεν όλοι μας αναγνωρίζουμε τον ασφαλιστή Ζωής που είναι σωστά καταρτισμένος, θέτει υψηλότατους στόχους και καταβάλλει τη δουλειά που απαιτείται προκειμένου να τους υλοποιήσει.

Λαμβάνοντας, δε, υπόψη, το ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον στο οποίο επιχειρούμε, τα Μέλη του φετινού Κύκλου Επιτυχημένων Ασφαλιστών επιβεβαιώνουν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν είναι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, αλλά η δική μας επαγγελματική συμπεριφορά που κυρίως διαμορφώνει τα αποτελέσματά μας».