57 διακεκριμένοι Έλληνες γιατροί στο Medical Success Stories

Την έκδοση υποστήριξε αποκλειστικά με χορηγία της η Interamerican που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον
Σε 57 διακεκριμένους Ελληνες ιατρούς, ο καθένας από τους οποίους έχει τη δική του ιστορία επιτυχιών στον ευαίσθητο τομέα των υπηρεσιών υγείας, αναφέρεται η έκδοση “Medical Success Stories” που πρόσφατα παρουσίασε σε εκδήλωση η εκδότρια εταιρεία Koufalis Media Corporation.

Την έκδοση υποστήριξε αποκλειστικά με χορηγία της η Interamerican που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανάδειξη του επιστημονικού ρόλου και της κοινωνικής προσφοράς ιατρών, δεδομένου ότι ο τομέας της υγείας περιλαμβάνεται στον κορμό των βασικών δραστηριοτήτων της εταιρείας, σε ασφαλιστικό επίπεδο αλλά και με υπηρεσίες. Στην έκδοση παρουσιάζονται και επίλεκτοι ιατροί που συνεργάζονται με την Interamerican, ως μέλη του δικτύου ιατρών του συστήματος υγείας Medisystem της εταιρείας.

Μέσα από μία σειρά συνεντεύξεων, στο “Medical Success Stories” αποκαλύπτονται οι πτυχές της προσωπικότητας και του έργου ιατρών που έχουν καταξιωθεί για την προσήλωσή τους στην ιατρική και στο κοινωνικό αγαθό της υγείας.

Κατά την εκδήλωση παρουσίασης μίλησαν οι Γ. Κώτσαλος, διευθύνων σύμβουλος και Γ. Βελιώτης, γενικός διευθυντής Ζωής και Υγείας της Interamerican. Ο πρώτος αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα συνεργειών δημοσίου και ιδιωτικού τομέα στις υπηρεσίες υγείας, που ήδη έχουν ξεκινήσει οι ασφαλιστικές εταιρείες, ενώ ο δεύτερος παρουσίασε τις ευρωπαϊκές διαχειριστικές πρακτικές για τον έλεγχο του κόστους και την εστίαση στην πρόληψη, με παράδειγμα το σύστημα υγείας που παρέχει η Interamerican.