Η Senatus Ρεθύμνου έκοψε την πίτα της

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στα γραφεία του καταστήματος Senatus στο Ρέθυμνο επί της Λεωφ. Σταμαθιουδάκη 106 η κοπή της πίτας των συνεργατών του γραφείου Ρεθύμνου. Το παρών έδωσαν οι συνεργάτες και την εκδήλωση τίμησαν στελέχη της Ασφαλιστικής, Μεσιτικής και Τραπεζικής αγοράς που συνεργάζονται με τη που εκτός από τις καθιερωμένες ευχές, ευχαρίστησαν όλα τα στελέχη και τους συνεργάτες της Senatus που με το ήθος και τον επαγγελματισμό τους παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς το καταναλωτικό κοινό αλλά και πρότυπο συνεργασίας για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στην Ελλάδα.

Ο Franchisor της Senatus κ. Γιάννης Γιουμπάκης αναφερόμενος στην πορεία της εταιρείας για το 2011 εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίηση του αφού η Senatus κατέγραψε αύξηση τζίρου 26%, αύξηση κερδοφορίας 17%  και δημιούργησε και 6 νέες Αντιπροσωπείες στην Ελλάδα για το 2011. Αναφερόμενος στις εξελίξεις δήλωσε ότι όλοι οι πελάτες μας επωφελούνται από την μοναδικότητα και την πληθώρα των εναλλακτικών προτάσεων που παρέχει η Senatus με την αξιοποίηση τεχνολογίας αιχμής, την συνεχή εκπαίδευση των συνεργατών και την ουσιαστική υποστήριξη, προσφέροντας υπηρεσίες διαμεσολάβησης σε κλάδους όπως Ασφαλίσεις, Ακίνητα, Τραπεζικά, Φωτοβολταικά, Επιδοτήσεις, Χρονομισθώσεις, κλπ. Η Senatus χαρακτηρίζεται από την ολοκληρωμένη τεχνογνωσία και την απόλυτη εξειδίκευση σε κάθε ένα κλάδο όπου δραστηριοποιείται ξεχωριστά ενώ ο συνδυασμός τους έχει μία μοναδική τοποθέτηση στην Ελληνική αγορά.

Για το 2012 ανακοινώθηκε η έναρξη και νέου καταστήματος SenatusFranchise στην Κρήτη και συγκεκριμένα στις Μοίρες που αποτελεί το 23ο κατάστημα στην Ελλάδα και το 4ο κατάστημα στο νησί μετά από αυτά του Ρεθύμνου, του Τυμπακίου και του Ηρακλείου. Επίσης γίνεται πράξη για το 2012 η δημιουργία νέων πρωτοποριακών υπηρεσιών προς όφελος των πελατών, η αναβάθμιση των πληροφοριακών συστημάτων, η έναρξη δικτύου συμβεβλημένων συνεργείων για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών από ατυχήματα χωρίς να επιβαρύνεται οικονομικά ο πελάτης, και άλλες εντυπωσιακές υπηρεσίες.

Η SENATUS® πρωτοπόρος στην Ελλάδα στον χώρο που η ίδια δημιούργησε (καταστήματα Franchise one stop shop Υπηρεσιών) έχει αναπτύξει ολοκληρωμένη τεχνογνωσία με απόλυτη εξειδίκευση σε κάθε ένα κλάδο όπου δραστηριοποιείται (Ασφαλίσεις, Φωτοβολταικά, Τραπεζικά, Ακίνητα, Επιδοτήσεις κ.α.) ενώ ο συνδυασμός τους έχει μία μοναδική τοποθέτηση στην αγορά με στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη από έναν και μόνον συνεργάτη με το χαρακτηριστικό “ο Άνθρωπός μας …της SENATUS®”. Συνδιάζοντας πρωτοπορία, τεχνολογική υποδομή & ευκολία ενημέρωσης από ένα σημείο ο πελάτης μπορεί να επικοινωνεί για τις υπηρεσίες αυτές σοβαρά και υπεύθυνα.