«Ακολουθήστε» την Carglass και στο Διαδίκτυο

Η Carglass® κάνοντας ακόμα ένα βήμα στην προσπάθειάς της να είναι άμεσα προσιτή και διαθέσιμη απέναντι στον πελάτη και τους συνεργάτες της ανά πάσα στιγμή και με οποιοδήποτε δυνατό μέσο,  είναι πλέον διαθέσιμη και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Ο καθένας, που έχει πρόσβαση σε κάποιον από αυτούς τους διαδικτυακούς χώρους, έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για την εταιρία και για όσα αυτή προσφέρει, αλλά και να παρακολουθήσει τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχει. 

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι η διαδραστικότητα που περιβάλλοντα σαν αυτά μπορούν να προσφέρουν, καθώς δίνεται η δυνατότητα σε όσους τα επισκεφτούν όχι απλά να εκφράσουν τη γνώμη τους και τις απόψεις τους, αλλά να λάβουν άμεσα απάντηση και για ό, τι τους ενδιαφέρει.

Απλά κάνοντας “Like” στη σελίδα της Carglass® στο Facebook (http://www.facebook.com/#!/Carglass.gr), μπορείτε πολύ εύκολα να ανακαλύψετε τον κόσμο της επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου, αφού θα έχετε πρόσβαση σε φωτογραφίες και video από εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί, αλλά και να διαβάσετε αναλυτικά νέα της εταιρίας και λεπτομέρειες που δεν θα βρείτε αλλού. Παράλληλα, ο κάθε πελάτης ή και συνεργάτης της Carglass® είναι ευπρόσδεκτος να κάνει τα δικά του σχόλια σχετικά με την εξυπηρέτηση που η εταιρία προσφέρει ή ακόμα και προτάσεις για την συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της.

Επιπλέον, η Carglass® είναι διαθέσιμη στο Twitter (@CarglassGreece), όπου και πάλι, απλά «ακολουθώντας» την, ο καθένας μπορεί να διαβάζει τα νέα της εταιρίας άμεσα και έγκυρα, καθώς επίσης, να εκφράσει τη γνώμη του. Γνωρίζοντας, όμως, και την μεγάλη δύναμη της εικόνας, δίνεται η δυνατότητα σε όλους να επισκεφτούν και το κανάλι της Carglass® στο Youtube, όπου είναι διαθέσιμα για προβολή όλα τα τηλεοπτικά σποτ της εταιρίας, καθώς και video από άλλες δραστηριότητές της (www.youtube.com/user/CarglassGreece?feature=guide).

Η Carglass® διατηρώντας τη διαρκή θέλησή της για επικοινωνία με τον πελάτη και τους συνεργάτες της και εκμεταλλευόμενη όσες δυνατότητες προσφέρει πλέον το Διαδίκτυο, αποδεικνύει για ακόμα μια φορά το πόσο σημαντική θεωρεί την άποψη και τα σχόλια των πελατών και των συνεργατών, καθώς ουσιαστικά αυτοί είναι που βοηθούν την Carglass στο να γίνεται όλο και καλύτερη και να προσφέρει άμεσα και αποτελεσματικά τις υπηρεσίες της.