Ιατρικό Εξοπλισμό Στο Αγροτικό Ιατρείο Σοφικού Κορινθίας παρέχει η Euroins Ελλάδος

Η Euroins Ελλάδος, θυγατρική εταιρεία του κορυφαίου ευρωπαϊκού ομίλου συμμετοχών Eurohold Bulgaria AD, βρίσκεται στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί σε όλη τη χώρα.

Την Τρίτη 10 Μαΐου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας κ. Evgeny Ignatov και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Ι. Σμυρνής επισκέφτηκαν με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Χρίστο Δήμα το αγροτικό ιατρείο Σοφικού Κορινθίας όπου η Euroins δώρισε έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή. Ο σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός θα συμβάλλει στην άμεση αντιμετώπιση περιστατικών καρδιοαναπνευστικής ανακοπής με στόχο την προστασία της υγείας των κατοίκων και τη δημιουργία αισθήματος ασφαλείας στην τοπική κοινωνία.

Ο κ. Ignatov δήλωσε σχετικά: «Στόχος της Euroins είναι να στέκεται στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται συνδράμοντας με όλα της τα μέσα τις δημόσιες υπηρεσίες και δομές. Καθώς η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη, ευχόμαστε με τον εξοπλισμό που παρέχουμε σήμερα να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Υφυπουργό κ. Δήμα για την πρωτοβουλία του αυτή και για την ιδιαίτερη ευαισθησία που επιδεικνύει απέναντι στα  προβλήματα των κατοίκων της περιοχής».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*