Η Suisse Cosmos «έρχεται» στην Αθήνα

Την έναρξη των δραστηριοτήτων της direct και στην Αθήνα ανακοίνωσε η Suisse Cosmos. Όπως αναφέρει η εταιρεία «σε μια εποχή έντονης ανασφάλειας  με τους κοινωνικούς και οικονομικούς όρους που την βιώνουμε στην Ελλάδα σήμερα, η υγεία βρίσκεται στο επίκεντρο της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Με πολύ χαρά βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη των δραστηριοτήτων μας direct και στην Αθήνα,  προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα πρωτοβάθμιας υγείας.

Για  εσάς που ο πελάτης σας θεωρείται ότι αξίζει το καλύτερο, εξέχουσα θέση μέσα από τα προγράμματα μας  έχει η δυνατότητα απεριόριστων  επισκέψεων   κατόπιν ραντεβού σε παθολόγους και καρδιολόγους δωρεάν,  που σήμερα δυστυχώς δεν έχουν προσιτό κόστος για όλους.

Επειδή η πρωτοβάθμια υγεία αποτελεί κάτι συμπληρωματικό της ιδ. ασφάλισης, το εμπορικό μας  τμήμα βρίσκεται δίπλα σας να κάνουμε μαζί τα πρώτα μας βήματα στην Αθήνα. Η παρακαταθήκη που δημιουργήσαμε μέσα σε λίγους μόλις μήνες στην Βόρειο Ελλάδα αποτελεί για εμάς την καλύτερη ηθική ικανοποίηση.

Πολύ σύντομα η είσοδος μας στην κυπριακή και αγγλική αγορά θα είναι γεγονός, προσφέροντας υπηρεσίες σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό Ελλήνων που είτε διαμένουν είτε ταξιδεύουν προς αυτούς τους προορισμούς. Τεράστια θα είναι και η ωφέλεια για τις ελληνικές  ασφαλιστικές εταιρείες καθότι μέσα από την συνεργασία μας με υψηλού επιπέδου ιατρικές μονάδες συμπιέζουμε τα κόστη  για αυτές».

Περισσότερες πληροφορίες στο info@suissecosmos.com