Τεστάρεται η (περυσινή) πρόβα παραγωγής

– Το περασμένο έτος ήταν δύσκολο για την ασφαλιστική αγορά και σαφώς οι εταιρείες έκαναν τις δικές τους προσπάθειες για να σταθούν στην αγορά.

– Κάποιες, πούλησαν φθηνότερα και κράτησαν ίσως και αύξησαν τα συμβόλαιά τους.

– Κάποιες άλλες επιδόθηκαν δυναμικά στο «κυνήγι» του αυτοκινήτου που παραδοσιακά δίνει ζωή στις ασφαλιστικές εργασίες και έκαναν χρυσές δουλειές μέσα από καινοτομίες που εξήραν την φαντασία των πελατών και βέβαια επέτυχαν χωρία να παραβλέπεται το γεγονός ότι σαφώς περιέχουν και το ρίσκο της δοκιμής –θα φανεί στο μέλλον-.

– Κάποιες άλλες έφεραν δουλειές στα ταμεία τους και τα αποτελέσματά τους προσφέροντας ασφαλές καταφύγιο στα χρήματα πελατών τους μέσα από προϊόντα που όταν χρειαστεί να ρευστοποιηθούν οι εισπράξεις θα είναι σε ευρώ.

– Επίσης και στα συμβόλαια υγείας, έγιναν δοκιμαστικές προσπάθειες που πέτυχαν –σε πρώτη φάση- καθώς πουλήθηκαν πολλά από αυτά της νέας γενιάς –τα μονοετή- αφού οι οικονομικές συνθήκες είχαν στρώσει το χαλί…

– Μέσα από αυτές τις κινήσεις, αναφέρουν οι πληροφορίες, ορισμένες εταιρείες κέρδισαν το πρώτο στοίχημα και αυτό φάνηκε στα αποτελέσματά τους που αναμφισβήτητα στηρίχθηκαν στις επιλογές αυτές.

– Ωστόσο υπάρχει και η συνέχεια που λέγεται ότι δε θα είναι τόσο εύκολη για όσους μετατόπισαν την βάση των εργασιών τους και καλούνται φέτος να αναζητήσουν νέες λύσεις για να διατηρήσουν τα κεκτημένα της περυσινής πρόβας..