Allianz και Prince’s Trust στηρίζουν τους άνεργους νέους

Τους άνεργους νέους στηρίζουν η Allianz και η Prince’s Trust, διοργανώνοντας στα West Midlands, στην Αγγλία τον αγώνα ποδηλασίας “Palace to Palace”, στον οποίο θα συμμετέχουν 1.000 ποδηλάτες. Η εκδήλωση, με χορηγό την Allianz, θα ξεκινήσει την Κυριακή 20 Μαίου και έχει ως στόχο να συγκεντρωθούν πόροι για τους άνεργους νέους. Ο ασφαλιστικός κλάδος συμμετέχει ενεργά στην ενίσχυση των νέων, καθώς μέσω της Prince’s Trust Insurance Leadership Group φιλοξένησε για μία πενταετία το ετήσιο κύπελλο ποδοσφαίρου, συγκεντρώνοντας  70.000 λίρες για το φιλανθρωπικό αυτό σκοπό.

Ο κ. Paul Beesley, περιφερειακός διευθυντής της Prince’s Trust στα West Midlands, δήλωσε ότι ο «αγώνας απευθύνεται σε ποδηλάτες όλων των δυνατοτήτων που θέλουν να λάβουν μέρος σε μία δύσκολη αλλά διασκεδαστική κούρσα». 

Ο Chris Hanks, Γενικός Διευθυντής της Allianz, ανέφερε ότι «είναι ιδιαίτερη χαρά για την  Allianz να στηρίζει τον αγώνα Palace to Palace . Προτρέπουμε τον κόσμο να λάβει μέρος σε μία συναρπαστική εκδήλωση, ενώ ταυτόχρονα συγκεντρώνουμε χρήματα για τους νέους που αναζητούν εργασία». 

Πηγή: Insurance Age