2,5 χρόνια παραμένει άλυτο το θέμα της Ασπίς

Την αγανάκτηση του για την καθυστέρηση επίλυσης του προβλήματος της Ασπίδας εκφράζει ο Σύλλογος Ζημιωθέντων, που σε ανακοίνωση του αναφέρει: «το πρόβλημα ενός εκατομμυρίου ζημιωθέντων από Ασπίς Πρόνοια δεν λύνεται εδώ και 29 μήνες. Η αυταπόδεικτη ευθύνη του πολιτικού προσωπικού που με την αμέλειά του και με την εγκληματική αργοπορία του απαξίωσε τους ασφαλισμένους της Ασπίς Πρόνοια έχει όνομα:Πρώην και νυν υπουργοί Οικονομικών: Παπαθανασίου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος, Σαχινίδης.

Οι συγκεκριμένοι κύριοι πιστεύουν ότι με νομοθετικές παρεμβάσεις θα λυθεί το πρόβλημα της Ασπίς Πρόνοια. Η πραγματικότητα τους έχει διαψεύσει. Όχι μόνο δεν το έχουν λύσει, αλλά έχουν συνεργήσει στον πλήρη αφανισμό των δικαιωμάτων των ασφαλισμένων και στην ολοκληρωτική απαξίωση του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης. Μήπως τελικά αυτός ήταν ο σκοπός τους;

Το πρόβλημά μας έχει ονοματεπώνυμο το οποίο χρησιμοποιούμε σε όλες τις παρεμβάσεις μας σε εσωτερικό και εξωτερικό, έτσι ώστε και τα θεσμικά όργανα της Ευρώπης να γνωρίζουν τους υπαίτιους της εξαθλίωσης του ιδιωτικού κλάδου ασφάλισης.

Ένα εκατομμύριο ασφαλισμένοι θα δείξουν σύντομα την δύναμή τους στο μοναδικό μέρος όπου αποδεικνύονται αδύναμοι οι παραπάνω κύριοι: στην κάλπη».

 Το έργο του Συλλόγου από το 2009 έως το 2011 μπορείτε να δείτε εδώ