insurance europe logo

Insurance Europe: Eτήσια Δημοσίευση για την Έμμεση Φορολογία στα Ασφαλιστικά Συμβόλαια στην Ευρώπη 2022

Την νέα έκδοση της Ετήσιας Δημοσίευσης για την Έμμεση Φορολογία στα Ασφαλιστικά Συμβόλαια στην Ευρώπη 2022 ανακοίνωσε η Insurance Europe.

Οι φόροι στα ασφαλιστήρια συμβόλαια και τα ασφάλιστρα είναι συνηθισμένοι στην Ευρώπη. Η εφαρμογή φόρων στα ασφαλιστήρια συμβόλαια και τα ασφάλιστρα διαφέρει από χώρα σε χώρα και αναλόγως, ενδέχεται να υπόκεινται σε ένα καθεστώς φόρων που μπορεί να περιλαμβάνει φόρους ασφαλίστρων, τέλη χαρτοσήμου ή φόρους και εισφορές υπέρ τρίτων.

Η ετήσια δημοσίευση της Insurance Europe για την έμμεση φορολογία των ασφαλιστικών συμβολαίων καλύπτει 29 ευρωπαϊκές χώρες και περιλαμβάνει μια πλήρη έρευνα κανόνων, τιμολογίων και κανονισμών στις ευρωπαϊκές αγορές. Παρέχει μια επισκόπηση των φόρων που ισχύουν για τα ασφάλιστρα, καθώς και των διαφόρων διαδικασιών δήλωσης και πληρωμής στα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη.

Οι χώρες που περιλαμβάνονται στη δημοσίευση είναι: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία , Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα αντίγραφα κοστίζουν 199€ χωρίς ΦΠΑ. Διατίθενται εκπτώσεις για τις ενώσεις μέλη της Insurance Europe και τις εταιρείες μέλη τους. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*