Προκήρυξη για την ασφάλιση των αθλητών της ΕΟΠ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.), προκηρύσσει μετά από απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου με αριθμό 42 της από 21-12-11, πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη της ασφάλισης των αθλητών και αθλητριών της Ε.Ο.Π. κατά άτομο (εντός και εκτός Ελλάδας) για τις προπονήσεις και τους αγώνες και για την αναζήτηση Χορηγού της Ε.Ο.Π. στην κατηγορία Επίσημου Ασφαλιστή της Ε.Ο.Π. για το έτος 2012.

Κριτήριο αξιολόγησης θα είναι η συμφερότερη προσφορά, τόσο από το χαμηλότερο ασφάλιστρο σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη ασφαλιστική κάλυψη, όσο και την καλύτερη χορηγία προς την Ε.Ο.Π. σε οικονομικό αντίτιμο είτε σε συγκεκριμένο ποσό, είτε σε ποσοστό έκπτωσης επί των ασφαλίστρων, είτε και αμφότερα, έναντι ανάληψης από την Ε.Ο.Π. υποχρεώσεων δημόσιας προβολής και διαφήμισης του ασφαλιστή ως χορηγού – επίσημου Ασφαλιστή της Ε.Ο.Π. για το 2012.

Η Ε.Ο.Π. καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν τις έγγραφες προσφορές τους σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και τους όρους της σχετικής προκήρυξης, στα γραφεία της Ε.Ο.Π. στο Μαρούσι Αττικής, Λεωφ. Σπ. Λούη (Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αθηνών), μέχρι το αργότερο τις 31/01/2012 και ώρα 14:00.

Αντίτυπα των όρων της προκήρυξης, θα παρέχονται στους ενδιαφερόμενους στην πιο πάνω διεύθυνση, στη γραμματεία της Ε.Ο.Π.

Για κάθε σχετική πληροφορία οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν να απευθυνθούν στον κ. Κώστα Καραγεωργίου στο 210-6859788.