Τι συζητήθηκε στη 5η συνεδρίαση των Ενεργών Ασφαλιστών

Την 19η Απριλίου 2022 πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η 5η διαδικτυακή συνεδρίαση των Ενεργών Ασφαλιστών, η οποία ήταν δημοσίας πρόσκλησης για οποιονδήποτε ήθελε να παρακολουθήσει. Τα θέματα που είχαν ανακοινωθεί και τα οποία συζητήθηκαν εκτενώς με την συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων ήταν τα εξής:

-Τρέχουσες εξελίξεις στον ασφαλιστικό χώρο (εξαγορές, συγχωνεύσεις, αθέμιτος ανταγωνισμός από τις direct πωλήσεις, πτωχευτικό ασφάλιστρο)

-Πανελλήνια Ένωση Καταναλωτών Ασφαλιστικών Προϊόντων( αναφορά για τις μέχρι τώρα ενέργειες, επερχόμενες εκλογές, εύρεση και εισαγωγή νέων μελών).

Να σημειωθεί ότι είχαν προσκληθεί όλα τα σωματεία και οι σύλλογοι που έχουν σχέση με τον χώρο αλλά παρ’όλα αυτά ανταποκρίθηκαν μόνο η Κα Δημητριάδη εκπροσωπώντας τον ΣΠΑΤΕ και ο Κος Δημαρχιάδης , Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Πάνορμος.

Μετά από την ευρεία συμμετοχή των παρευρισκομένων στην συνεδρίαση καθώς και την πληθώρα προτάσεων που ακούστηκαν αποφασίστηκαν τα εξής

-Να ενώσουμε άπαντες τις δυνάμεις μας σε έναν κοινό σκοπό ,αυτόν της επαγγελματικής μας επιβίωσης που βάλλεται κατά κόρον από τις εταιρίες που παρέχουν «φθηνό» ασφάλιστρο αλλά χωρίς να ξεχνάμε την ανάπτυξη της ασφαλιστικής συνειδήσεως και της σωστής ασφάλισης στους πελάτες μας.

-Να γίνει ανοιχτό κάλεσμα σε ΟΛΟΥΣ για να συμμετάσχουν στην ΠΕΚΑΠ , μια ένωση που θα φέρει νέα εποχή και νέα δεδομένα στον ασφαλιστικό χώρο.

*από τη Συντονιστική Ομάδα των Ενεργών Ασφαλιστών και τη Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΠΕΚΑΠ

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*