Νοσοκομείο Κορίνθου: Διαγωνισμός για την ασφάλιση μηχανοκίνητων οχημάτων

Πρόχειρο διαγωνισμό, με κριτήριο κατακύρωσης της ανάθεσης εργασιών και τελικής επιλογής του αναδόχου τη χαμηλότερη τιμή για την ανάθεση των υπηρεσιών ασφάλισης των μηχανοκίνητων οχημάτων του Νοσοκομείου (Ασφάλισης οχημάτων & ασφάλισης οδικής βοήθειας)- CPV 66514110-0 , για ένα (1) έτος , με προϋπολογισμό 5.400,00€ ( ΚΑΕ 0892) προκηρύσσει το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.   

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στις 18 Ιανουαρίου 2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11.00 π.μ. στην Αίθουσα Διαλέξεων του Νοσοκομείου.

Οι προσφορές θα κατατίθενται το αργότερο έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα του διαγωνισμού, δηλαδή μέχρι 17 Ιανουαρίου 2012 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 μ.μ., στην Γραμματεία (Πρωτόκολλο) του Νοσοκομείου.

Προσφορές που υποβάλλονται ή περιέρχονται καθ’ οιονδήποτε άλλο τρόπο στην Υπηρεσία μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, θεωρούνται εκπρόθεσμες και επιστρέφονται χωρίς να αποσφραγιστούν. 

Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει δημόσια, από το αρμόδιο συλλογικό όργανο (Επιτροπή διενέργειας και αξιολόγησης των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού).

Κατά την διενέργεια του διαγωνισμού δικαιούνται να παρίστανται οι προσφέροντες ή οι νόμιμοι εκπρόσωποι τους, εφόσον είναι εφοδιασμένοι με σχετικό παραστατικό εκπροσώπησης.

Η δαπάνη για την ανάθεση των υπηρεσιών ασφάλισης των μηχανοκίνητων οχημάτων του Νοσοκομείου (Ασφάλισης οχημάτων & ασφάλισης οδικής βοήθειας), θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου και του Κ,Υγείας Γκούρας (ΚΑΕ 0892).
H πληρωμή θα γίνεται σε ευρώ μετά από προηγούμενη θεώρηση των χρηματικών ενταλμάτων πληρωμής από τον αρμόδιο Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Δικαίωμα Συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν οι αναφερόμενοι κατωτέρω, εφόσον ασκούν εμπορική ή βιομηχανική ή βιοτεχνική δραστηριότητα συναφή με το αντικείμενο της προμήθειας:
α) Όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ημεδαπά ή αλλοδαπά.
β) Ενώσεις προμηθευτών που υποβάλλουν κοινή προσφορά.
γ) Συνεταιρισμοί.

Οι ενώσεις και οι κοινοπραξίες προμηθευτών δεν υποχρεούνται να λαμβάνουν ορισμένη νομική μορφή προκειμένου να υποβάλουν προσφορά. Η επιλεγείσα ένωση υποχρεούται να πράξει τούτο εάν κατακυρωθεί σ’ αυτήν η σύμβαση, εφόσον, κατά την κρίση της Διοίκησης του Νοσοκομείου, η περιβολή ορισμένης νομικής μορφής είναι αναγκαία για την ικανοποιητική εκτέλεση της σύμβασης.
‘Όλα τα δικαιολογητικά και οι προσφορές θα πρέπει να έχουν συνταχθεί στην ελληνική γλώσσα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ