Η Carglass και στα smartphones

Έχοντας πάντα ως βασικότερο γνώμονα την αποτελεσματική εξυπηρέτηση και την διευκόλυνση του πελάτη, η Carglass® δημιούργησε μια φιλική για τα smartphones εφαρμογή, ώστε η επικοινωνία της να επεκτείνεται και πέρα από το τηλέφωνο ή τον ηλεκτρονικό υπολογιστή. 

Η εταιρεία αποδεικνύοντας την σταθερά άρτια εξειδίκευσή της στις νέες τεχνολογίες και παράλληλα, θέλοντας να ανταπεξέλθει άμεσα στις ανάγκες που αυτές δημιουργούν, δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη, που χρησιμοποιεί κάποια συσκευή smartphone τύπου android, να επισκεφτεί και από εκεί την ιστοσελίδα της Carglass®. Ο πελάτης, όποτε επιθυμεί και όπου κι αν βρίσκεται, πληκτρολογώντας το site της Carglass® στο κινητό του (www.carglass.gr), παραπέμπεται αυτομάτως σε ένα νέο διαδικτυακό περιβάλλον ειδικά για χρήση από smartphone. 

Οι δυνατότητες, που η εφαρμογή αυτή δίνει, διευρύνονται από την βοήθεια προσδιορισμού του προβλήματος μέχρι το κλείσιμο του τελικού του ραντεβού.  Με σύντομες και απλές κινήσεις, ο πελάτης μπορεί να δηλώσει ποιο από τα κρύσταλλά του έπαθε ζημιά και η εφαρμογή θα τον συμβουλεύσει για το ποια διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσει στη συνέχεια ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος και την ασφαλιστική κάλυψη που έχει για θραύση κρυστάλλων. Έπειτα, ο πελάτης ενημερώνεται για το πότε θα πραγματοποιηθεί η εργασία. 

Παράλληλα, η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη ανάλογα με την τοποθεσία που έχει επιλέξει  όχι μόνο να εντοπίσει το πλησιέστερο υποκατάστημα, αλλά και να του δώσει την ακριβή του απόσταση από όλα τα υποκαταστήματα. Το βασικότερο, όμως, είναι πως πάλι με πολύ σύντομες και εύκολες διαδικασίες, ο πελάτης μπορεί απ’ τη smartphone συσκευή του, να κλείσει και το τελικό του ραντεβού για την επισκευή ή την αντικατάσταση του κρυστάλλου του. Είτε έρθει σε επαφή μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω e-mail, η Carglass® ενημερώνει άμεσα τον πελάτη για το πότε μπορεί να επισκεφτεί κάποιο από τα υποκαταστήματά της εξυπηρετώντας τον έτσι αποτελεσματικά και κυρίως με πολύ εύκολο τρόπο.

Στόχος της Carglass® είναι πάντα να προσφέρει την καλύτερη ποιότητα εργασίας και κρυστάλλων, αλλά παράλληλα και την απλοποίηση και διευκόλυνση των διαδικασιών που πρέπει να πραγματοποιηθούν. Με αυτό τον τρόπο δεν εξυπηρετείται μόνο ο πελάτης, αλλά και οι συνεργάτες μας των ασφαλιστικών εταιριών, οι οποίοι μας εμπιστεύονται ως την πρώτη επιλογή στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων και εκ του αποτελέσματος, έχουν ικανοποιημένο πελατολόγιο. 

Γι’ αυτούς του λόγους, η υιοθέτηση και εκμετάλλευση των νέων τεχνολογιών, όπως τα smartphones τύπου android, είναι ένα ακόμα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως ο βασικός άξονας πάνω στον οποίο κινείται η Carglass® δεν είναι άλλος από την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση του πελάτη.