«ING Πειραιώς Σύνταξη» και «ING Πειραιώς Παιδί & Μέλλον»

ING ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΥΝΤΑΞΗ

Η δυναμική διαφημιστική καμπάνια του προϊόντος ING ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΥΝΤΑΞΗ είναι γεγονός! Το εξαιρετικά επίκαιρο σενάριο της καμπάνιας βασίζεται στους υπολογισμούς που κάνουμε όλοι στην καθημερινότητά μας για να αντεπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας. Με το κεντρικό μήνυμα «Από €50 το μήνα μόνο, μπορείς να υπολογίζεις στη Σύνταξή σου!», η ING και η Τράπεζα Πειραιώς αναλαμβάνουν μαζί τον υπολογισμό μιας σωστής σύνταξης για τον ενδιαφερόμενο και επιβεβαιώνουν ότι η αποταμίευση για τη μελλοντική σύνταξη δεν αποτελεί προνόμιο αλλά επιλογή. 

Δεδομένου ότι, ειδικά την περίοδο που διανύουμε, οι υπολογισμοί οφείλουν να είναι έγκυροι και σαφής, ώστε να αποφεύγονται περιττά έξοδα, προβάλλεται μέσω της διαφημιστικής καμπάνιας, το μοναδικό εργαλείο PAt. Μέσω αυτού, με μια απλή επίσκεψη σε ένα κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς και χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση, μπορεί ο ενδιαφερόμενος να μάθει ακριβώς το ποσό της σύνταξης που θα λάβει από τα κρατικά ταμεία κοινωνικής ασφάλισης. Με τον τρόπο αυτό, και με την υποστήριξη του Συμβούλου της Τράπεζας Πειραιώς, θα μπορεί να υπολογίσει την ακριβή συμπληρωματική σύνταξη που θα χρειαστεί, ώστε το συνδυαστικό εισόδημα που θα διαμορφώνεται να ανταποκρίνεται στις μελλοντικές ανάγκες του. 

Το πρόγραμμα ING ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΥΝΤΑΞΗ που παρέχεται από τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς, έρχεται να καλύψει την πρωταρχική ανάγκη για σίγουρη σύνταξη και διατήρηση της ποιότητας ζωής, με την εγγύηση και τη διεθνή τεχνογνωσία των δυο χρηματοοικονομικών ομίλων: ING και Τράπεζας Πειραιώς. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα παροχής εγγυημένης σύνταξης, το οποίο δεν απαιτεί κεφάλαιο έναρξης και είναι διαθέσιμο στα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς σε ολόκληρη την Ελλάδα.

ING ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΑΙΔΙ & ΜΕΛΛΟΝ

Η διαφημιστική καμπάνια ING ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΑΙΔΙ & ΜΕΛΛΟΝ δημιουργήθηκε με γνώμονα τους δυνατούς δεσμούς της ελληνικής οικογένειας και το ισχυρό συναίσθημα που πηγάζει από τη σχέση γονέα και παιδιού όσον αφορά το μέλλον. Με κεντρικό μήνυμα «Βοηθήστε τον να ανοίξει τα φτερά του…», η καμπάνια μιλάει στην καρδιά του έλληνα γονέα που έχει πρωταρχικό μέλημα να παρέχει στο παιδί του τα απαραίτητα εφόδια, ώστε εκείνο να κατακτήσει το μέλλον του και τα όνειρά του. 

Το αποταμιευτικό πρόγραμμα ING ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΑΙΔΙ & ΜΕΛΛΟΝ προσφέρει τη δυνατότητα στους γονείς να υλοποιήσουν τα όνειρα των παιδιών τους, βοηθώντας τους με προγραμματισμένες περιοδικές καταβολές να δημιουργήσουν ένα κεφάλαιο για το μέλλον των παιδιών τους.  Παράλληλα, διαθέτει το μηχανισμό που προστατεύει την αξία του μελλοντικού κεφαλαίου με το πλεονέκτημα της αυτόματης αναπροσαρμογής των χρημάτων που αποταμιεύονται.

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του προγράμματος είναι πως οι γονείς γνωρίζουν από την πρώτη ημέρα πόσα χρήματα θα αποταμιεύσουν σε βάθος χρόνου και πόσο θα είναι το τελικό κεφάλαιο που θα έχει δημιουργηθεί στη λήξη του προγράμματος, ώστε να χρησιμοποιηθεί από τα ενήλικα τότε παιδιά τους ως εφόδιο για ένα επιτυχημένο ξεκίνημα, για την εξασφάλιση των σπουδών τους, για το στήσιμο της προσωπικής τους επιχείρησης ή για το ξεκίνημα της οικογενειακής τους ζωής.