Με απόλυτη διαφάνεια η υλοποίηση του ΕΣΠΑ 2007-2013

Με απόλυτη διαφάνεια και με γοργούς ρυθμούς προχωράει η υλοποίηση των Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2007-2013. Για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης, σε πραγματικό χρόνο, της πορείας υλοποίησης και της προόδου των εκταμιεύσεων των Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας.

Έτσι, καλύπτοντας την ανάγκη του επενδυτικού κοινού για διαφάνεια και άμεση ενημέρωση, η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας παρέχει τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο την πορεία υλοποίησης και την πρόοδο των εκταμιεύσεων των Προγραμμάτων που υλοποιεί, μέσω της ιστοσελίδας της www.ggb.gr στην ενότητα «Πορεία Προγραμμάτων» http://195.167.92.195/scheduled/ggb.pdf.

Καθώς ωριμάζουν τα επενδυτικά σχέδια και ολοένα περισσότεροι επενδυτές-δικαιούχοι προχωρούν στην εκταμίευση χρηματοδοτήσεων, αυξάνεται το ενδιαφέρον για υπεύθυνη και έγκυρη πληροφόρηση για την πρόοδο των εκταμιεύσεων στα Προγράμματα που υλοποιεί η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013.

Στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας www.ggb.gr δίνεται επίσης άμεση και υπεύθυνη ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της Μεταποίησης.