Η Carglass χορηγός στον κύκλο Ημερίδων Ιδιωτικής Ασφάλισης

Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2011 ολοκληρώθηκε ένας σημαντικός κύκλος Ημερίδων, πρωτοβουλία της Ethos Media και της εφημερίδας free-press «Ασφαλίζομαι», με θέμα την Ιδιωτική Ασφάλιση, η οποία σαν στόχο είχε την διεξαγωγή συζητήσεων γύρω απ’ το συγκεκριμένο θέμα, αλλά με βασικό στοιχείο κάτι διαφορετικό απ’ τα συνηθισμένα: οι ημερίδες πραγματοποιήθηκαν εκτός από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και σε μεγάλες πόλεις της περιφέρειας. Η Carglass®, μια εταιρία, που πάντα χαιρετίζει τέτοιου είδους ενέργειες και παραγωγικές εκδηλώσεις, δεν θα μπορούσε να λείπει από τις Ημερίδες Ιδιωτικής Ασφάλισης 2011 όχι μόνο ως χορηγός, αλλά και με την ενεργή συμμετοχή της στις εποικοδομητικές συζητήσεις που έλαβαν χώρα σε όλες τις πόλεις.

Ο σημαντικός αυτός κύκλος ημερίδων ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη τον προηγούμενο Απρίλιο, όπου ο Γενικός Διευθυντής της Carglass®, κ. Ταξιάρχης Κωνσταντόπουλος, μίλησε στους παρευρισκομένους για θέματα σχετικά με την παθητική ασφάλεια του αυτοκινήτου, η οποία επηρεάζεται κατά μεγάλο ποσοστό από την ποιότητα και την σωστή τοποθέτηση των κρυστάλλων του. Αυτό, όμως, είναι μόνο ένα κομμάτι του συνόλου των οφελών, που όχι μόνο οι πελάτες, αλλά και οι ασφαλιστικές εταιρίες λαμβάνουν μέσα από την συνεργασία τους με την Carglass®. Αναλαμβάνοντας τις γραφειοκρατικές διαδικασίες εκ μέρους του πελάτη, αλλά  κυρίως εξυπηρετώντας τον άμεσα και αποτελεσματικά, η Carglass®  συμβάλλει στην σταθερότητα και διατήρηση του πελατολογίου των ασφαλιστικών εταιριών. 

Επιπλέον, σημαντική ήταν η αναφορά του κ. Κωνσταντόπουλου στα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στην εγχώρια αγορά και που κάνουν όλο και πιο επιτακτική την ανάγκη να παρέχει η εταιρία τα μέγιστα, ώστε να αισθάνονται οι πελάτες της σίγουροι και ασφαλείς – ιδιαίτερα με την ισορροπία ευρώ-ποιοτική εξυπηρέτηση. Όπως ο ίδιος τόνισε και στο πολύ επιτυχημένο Συνέδριο της Αθήνας αναφερόμενος στην ποιότητα που προσφέρεται, «Έκπτωση που έχει να κάνει με την ασφάλεια του ανθρώπου είναι έγκλημα. Εμείς δεν κάνουμε καμία έκπτωση πάνω σε αυτό».

Γι’ αυτό το λόγο, όπως τόνισε και η Εμπορική Διευθύντρια της Carglass®, κ. Έλενα Φίλη-Lustenhouwer, στην Ημερίδα της Λάρισας, που πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαΐου, είναι απαραίτητο για την Carglass® και συνεπώς, και για τους πελάτες της, να δημιουργηθεί μια σχέση εμπιστοσύνης βασισμένη στον επαγγελματισμό, την ποιότητα, την ταχύτητα και την καινοτομία. Όλα αυτά συμβάλλουν στο να είναι πλέον η εταιρία η φυσική επιλογή του πελάτη.

Παράλληλα, σε όλες τις ημερίδες που πραγματοποιήθηκαν τον τελευταίο χρόνο, όπως στα Ιωάννινα, στην Πάτρα και στο Ηράκλειο της Κρήτης, επισημάνθηκε πολλές φορές απ’ τους ομιλητές της Carglass® ένα πολύ βασικό κομμάτι της νοοτροπίας της εταιρίας, που είναι η αξία που δίνεται στους συνεργάτες της, όταν αυτοί την εμπιστεύονται. 

Όπως ανέφερε και ο κ. Σπύρος Κώστας, καθώς η Carglass® συνεργάζεται με την πλειοψηφία των ασφαλιστικών εταιριών στην Ελλάδα, θεωρείται πάρα πολύ σημαντική η αμφίδρομη σχέση που έχει δημιουργηθεί: οι συνεργάτες μας εμπιστεύονται τους πελάτες τους, οι οποίοι, αφού εξυπηρετηθούν στην Carglass® άμεσα και αποτελεσματικά, ενισχύουν την εμπιστοσύνη τους προς την ασφαλιστική τους εταιρία.

Στις Ημερίδες, επίσης έγινε εκτενής αναφορά σε όλες τις υπηρεσίες που η Carglass® προσφέρει στους πελάτες της, όπως η 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση, η κινητή μονάδα, το κλείσιμο ραντεβού μέσω Internet, η χρήση γνήσιων υλικών και κρυστάλλων και φυσικά τα άρτια εξοπλισμένα καταστήματα.

Κάνοντας την αποτίμηση αυτού του κύκλου Ημερίδων Ιδιωτικής Ασφάλισης, είναι περισσότερο σημαντικό να τονιστεί η ευκαιρία που δόθηκε στην ενημέρωση και στην παραγωγική συζήτηση και με τους εκπροσώπους των αγορών της περιφέρειας. Καθώς, η ελληνική οικονομία δεν στηρίζεται μόνο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα το να πραγματοποιηθούν αυτές οι Ημερίδες και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Και φυσικά, η Carglass®, που έχει συνεργάτες και πελάτες σε όλη τη χώρα, συμμετείχε αποδεικνύοντας πόσο μεγάλη σημασία δίνει στο στοιχείο που αναφέραμε νωρίτερα: τη σχέση εμπιστοσύνης!