Ταξίδι Συνεργατών της ΑΧΑ Ασφαλιστικής

Στην Αράχωβα, μια από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδος, είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν για ένα τριήμερο από 2 έως 4 Δεκεμβρίου 2011 οι συνεργάτες της ΑΧΑ Ασφαλιστικής του γραφείου πωλήσεων κ. Βασίλη Μαγγίνα. Το ταξίδι διοργανώθηκε  στο πλαίσιο ενός εργασιακού συνεδρίου ενόψει της νέας παραγωγικής χρονιάς.

Οι συνεργάτες απόλαυσαν ένα χαλαρό εργασιακό τριήμερο, κατά τη διάρκεια του οποίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου, όπου αναπτύχθηκαν ενδιαφέροντα θέματα, όπως ο παραγωγικός απολογισμός του 2011, η διατηρησιμότητα και η στρατηγική των πωλήσεων για το 2012. Επιπλέον, το ταξίδι περιελάμβανε εκδρομή στον Παρνασσό καθώς και βόλτες στα γραφικά σοκάκια της Αράχωβας.

Οι συνεργάτες  ανανέωσαν το ραντεβού τους τον επόμενο χρόνο, υποσχόμενοι να επαναλάβουν τη φετινή επιτυχημένη παραγωγικά χρονιά τους και το 2012.

Τους συνεργάτες συνόδευσαν ο Διευθυντής Πωλήσεων του Agency System κ. Κοσμάς Σμπιλής, καθώς και ο επιθεωρητής Πωλήσεων του Agency System κ. Ευστάθιος Γκίτικας.