Wincor: ATS – Λύσεις για το κεντρικό ταμείο

ATS – Λύσεις για το κεντρικό ταμείο

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες που δημιουργούν οι συναλλαγές με μετρητά σε οργανισμούς με την υποστήριξη των κανόνων ασφάλειας, της μείωσης κόστους και της βελτιστοποίησης των διαδικασιών, η εταιρεία Wincor Nixdorf δημιούργησε το χαρτοφυλάκιο λύσεων Cash Cycle Management Solutions, το οποίο αυτοματοποιεί τις συναλλαγές μετρητών, με αποτέλεσμα να μην εμπλέκεται ο ανθρώπινος παράγοντας στη διαχείριση και τη διακίνηση των χρημάτων. 

Πιο συγκεκριμένα, η νέα γενιά συστημάτων με την ονομασία CINEO περιλαμβάνει, εκτός των άλλων, συστήματα ATS (Automated Teller Safes) για την υπηρεσία του ταμία. Τα ΑΤS είναι εξειδικευμένα συστήματα για την ασφαλή και γρήγορη λειτουργία του ταμείου, που παρέχουν αξιόπιστη κατάθεση και ανάληψη μετρητών, αυτοματοποιώντας τον τρόπο καταμέτρησης των χρημάτων. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν τα μοντέλα CINEO C6010 και CINEO C6030 για τη χρήση του ταμία. Η πρόταση της Wincor Nixdorf προσφέρει ευχέρεια, ταχύτητα, ανεξαρτησία και ασφάλεια στις συναλλαγές, δεδομένου του ότι τα χρήματα ελέγχονται για την αυθεντικότητά τους και αποθηκεύονται ασφαλώς. 

Οι συνθήκες αποθήκευσης φύλαξης και διακίνησης των χρημάτων καθιστούν το κατάστημα της ασφαλιστικής εταιρείας απαραβίαστο και ασφαλές σε ληστείες. Επιπλέον, εάν τα συστήματα CINEO C6010 και CINEO C6030 χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με το σύστημα ανακύκλωσης κερμάτων, η διαχείριση χρημάτων στο ταμείο θα είναι πλήρως αυτοματοποιημένη. Τέλος, το μεγάλο τους πλεονέκτημα έγκειται στο γεγονός ότι τα συστήματα CINEO C6010 και CINEO C6030 διαθέτουν ειδικές κασέτες αποθήκευσης των χρημάτων οι οποίες είναι συμβατές με αντίστοιχα ATM CINEO τραπεζικών ιδρυμάτων. 

Επιπλέον χαρακτηριστικό αποτελεί η δυνατότητα ένταξης των κασετών στη διαδικασία συναλλαγής με τραπεζικά ATM και την αντίστοιχη μεταφορά δεδομένων προς τα συστήματα της τράπεζας. Το αποτέλεσμα αυτών είναι ότι η κασέτα της ασφαλιστικής εταιρείας θα μπορεί να τοποθετείται κατευθείαν σε ATM συμβατό της συνεργαζόμενης τράπεζας της επιχείρησης, πιστώνοντας αυτόματα το λογαριασμό της επιχείρησης [Contact WN].