Εξειδικευμένες και σύγχρονες υπηρεσίες από τη Softwhere

Η Softwhere ΕΠΕ δημιουργήθηκε από επαγγελματίες στον χώρο της Ιδιωτικής ασφάλισης στον τομέα συμβούλων τεχνολογιών και  οργάνωσης, με έδρα στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου στην Ακρόπολη. Ο αρχικός σκοπός και όραμα, ήταν η παροχή υψηλών συμβουλευτικών υπηρεσιών (consulting) γύρω από θέματα μηχανογραφικής υποστήριξης Ασφαλιστικών Δικτύων Πώλησης. Με την εξέλιξη της πληροφορικής και την ολοένα και αυξανόμενη ανάγκη για εξειδικευμένους χρήστες εφαρμογών, το i-View άρχισε να μπαίνει πολύ υψηλά στην λίστα των απαιτήσεων μιας Ασφαλιστικής Επιχείρησης. Σήμερα είναι από τις πρώτες στον χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης, σε εγκαταστάσεις αποκτώντας τις περισσότερες νέες εγκαταστάσεις από οποιονδήποτε άλλον. Αυτό το οφείλουμε περισσότερο στην αλλαγή των προγραμμάτων σε  i-View από λογισμικό άλλων εταιριών πληροφορικής και στην εμπιστοσύνη των Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων που πλέον γνωρίζουν και επιθυμούν ένα τεχνολογικά εξειδικευμένο εργαλείο.

Οι ανάγκες έχουν πολλαπλασιαστεί αντίστοιχα με την εξέλιξη της τεχνολογίας και την υψηλή παροχή υπηρεσιών που επιθυμούν οι επαγγελματίες του Χώρου της Ιδιωτικής Ασφάλισης. Η Softwhere με περισσότερες από 3.500 εγκαταστάσεις του λογισμικού της σε όλη την Ελλάδα, σε Ασφαλιστικές Εταιρίες, Μεσίτες, Πράκτορες και Δίκτυα Πωλήσεων, διαθέτει τη δύναμη και την εμπειρία να προσφέρει σήμερα ένα πρωτοποριακό λογισμικό, ενώ προσφέρει επίσης μία μεγάλη σειρά από εξειδικευμένες και σύγχρονες εταιρικές υπηρεσίες στους πελάτες της.

Η Softwhere με ιδιαίτερες πιστοποιήσεις, με σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης, με εξειδικευμένα σεμινάρια τεχνολογίας και οργάνωσης από επαγγελματίες καθηγητές, προσφέρει λύσεις με γνώμονα πάντα το χαμηλό κόστος, το μικρό χρονικό διάστημα απόσβεσης και το αποδεδειγμένο αποτέλεσμα. Στόχος μας σήμερα, μέσα από τις υπηρεσίες μας, είναι να βοηθάμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις να ανταποκριθούν στις δύσκολες συνθήκες της αγοράς, με περισσότερα και καλύτερα εφόδια και να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό εκμεταλλευόμενες τις μεγάλες δυνατότητες της διαδικτυακής αγοράς.